9 producten

BSP fietsen, echte Nederlandse kwaliteit 

LET OP: Een fiets van BSP zal altijd rijklaar geleverd worden. De levertijd bedraagt daarom 5 tot 10 werkdagen.

Een Nederlands fietsenmerk dat garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is BSP. Al meer dan 30 jaar geleden is dit merk begonnen met het produceren van hoogwaardige fietsen die wel tegen een stootje kunnen. Omdat fietsen een groot onderdeel zijn van de Nederlandse samenleving en misschien zelfs wel cultuur, gaat BSP voor kwaliteit en degelijkheid. Natuurlijk wordt er ook aan comfort gedacht zodat u altijd met een fijn gevoel onderweg kunt zijn op uw nieuwe BSP fiets. Er worden hoogwaardige onderdelen gebruikt in de productie van deze fietsen zoals een stevige frames, dikke spaken en sterke velgen. Voor BSP is het belangrijk dat deze kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daarom zit bijna het gehele proces, van verven tot assemblage, in Nederland. BSP heeft vijf pijlers die belangrijk zijn voor het “DNA” van het bedrijf. Alles wordt gedaan met deze pijler in het achterhoofd zodat u over een goede fiets kan beschikken.

  • Ultiem fietsplezier
  • Top Kwaliteit
  • Echt Nederlands
  • Eerlijke productie
  • Bewezen testresultaten

1. Ultiem fietsplezier

Het is natuurlijk belangrijk dat u met een goed gevoel en fijne houding lekker kan fietsen op een BSP. Als een fiets er mooi uit ziet, maar voor geen meter fietst heeft het niet veel nut. Het juiste stuur, zadel en banden zijn hiervoor essentieel. Een BSP fiets heeft een strak design en niet al te veel toeters en bellen. In essentie moet het een stijlvolle fiets zijn waarmee u met een goed gevoel onderweg bent.

2.  Top kwaliteit

Een fiets waar u van op aan kunt en dagelijks van kan genieten. Een BSP fiets wordt gelakt via het poedercoating systeem. Twee harde, duurzame en corrosie bestendige laklagen worden op uw fiets aangebracht. Er worden geen oplosmiddelen gebruikt waardoor deze lak niet alleen mooi, maar ook verantwoord is. Dikke spaken zijn de standaard bij BSP, mooi recht en erg stevig. De velgen zijn van het merk Rodi en Ryde en natuurlijk van topkwaliteit. Een fiets  van BSP kan tegen een stootje door het gebruik van dikkere en stevige materialen in bijna alle onderdelen.

3. Echt Nederlands

Een van de trotse punten van BSP is het oer-Hollandse imago. Opgericht in Utrecht, waar het nog steeds haar vestiging heeft zitten. Zoveel mogelijk van het productieproces van de fietsen wordt in Nederland uitgevoerd. Zo weet BSP zeker dat de kwaliteit niets minder dan top is. Dit fietsenmerk beschikt over een eigen ontwerp en ontwikkelingsafdeling, maar is toch klein genoeg voor een 100% focus op details. BSP doet dan ook niets liever dan het maken en ontwerpen van prachtige fietsen.

4. Eerlijke productie  

BSP kiest er voor om de assemblage van haar fietsen volledig in Nederland te laten gebeuren. De prijs zal dan ook, hoewel concurrerend, niet altijd de goedkoopste zijn. Ook wil BSP graag wat doen voor de samenleving. Er is daarom ruimte gemaakt voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt binnen dit bedrijf. Een BSP fiets is niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere een positieve aankoop!

5. Bewezen testresultaten

Natuurlijk is BSP zelf laaiend enthousiast over haar eigen fietsen, maar ook vele andere zijn dat. De fietsen van BSP hebben namelijk al meerdere prijzen weten binnen te slepen. De BSP Metropolis is bijvoorbeeld uitgeroepen tot de beste brugpieper fiets. Ook in de nationale fietsentest 2016 van De Telegraaf viel BSP in de prijzen. Namelijk de beste stadsfiets tot €799. Kortom een BSP fiets kan waarmaken wat het bedrijf zegt!

BSP fiets kopen?

Bij Ado Bike heeft u een ruime keuze wanneer het gaat om BSP fietsen. Gaat u voor een fiets met 3 of 8 versnellingen. BSP fietsen hebben veel verschillende framematen waaruit u een selectie kunt maken. Bereken hier de perfecte framemaat die bij uw lengte past zodat u gelijk van uw nieuwe fiets kan genieten. Er bestaan verschillende modellen BSP fietsen die allemaal net even wat anders fietsen. Een transportfiets is bijvoorbeeld erg geschikt voor het vervoeren van bagage op de voordrager. Erg handig wanneer u naar werk, school of boodschappen gaat en een tas mee wilt nemen. Ook bestaan er elektrische BSP fietsen die uw fietstocht een stuk gemakkelijker maken. Selecteer met behulp van de filters de specificaties die u wilt en komt zo tot de perfecte keuze!

BSP: Cycle the Dutch way!