41 producten

Bobike voorzitje

Ga je graag met je kleine koter op pad? Wanneer je samen een fietsritje wilt maken is het verstandig om te kiezen voor een veilig fietszitje. Gelukkig zit je met een Bobike voorzitje zeker goed!  Dit merk stelt veiligheid en comfort altijd voorop. Bovendien heeft dit mooie merk ook oog voor design. Zo kun je uit verschillende kleuren kiezen! Daarom vind je altijd wel een Bobike voorzitje die goed bij jou en je kleine spruit past.

Wanneer kies ik voor een Bobike fietsstoeltje voor

Een baby kan mee op de fiets wanneer ze zelfstandig kunnen zitten. Normaalgesproken is dit rond de negen maanden. Een Bobike fietszitje voor is geschikt voor kinderen tot 15 kilo en met een leeftijd van 9 maanden tot 3 jaar oud. Deze voorzitjes zijn natuurlijk altijd uitgerust met een gordel en verstelbare voetsteuntjes. Zo is je zoon of dochter niet alleen veilig maar ook comfortabel onderweg! Gelukkig worden al onze Bobike kinderzitjes geleverd met montagemateriaal. Zo kun je lekker snel genieten van een mooi ritje samen. Bovendien is het instaleren erg makkelijk! Deze zitjes zijn dus erg mooi, comfortabel en veilig.

Bobike voorzitje met windscherm

Bobike heeft naast verschillende voor- en achterzitjes ook windschermen. Dit is erg handig, want het kan in Nederland best flink waaien! Zo bescherm je de ogen van je baby tegen regen, wind, vervelende vliegjes en andere viezigheid.

Bobike One Mini

De Bobike One Mini is een zeer populaire keuze onder ouders! Dit Bobike fietsstoeltje heeft meerdere prijzen gewonnen. Wij snappen heel goed waarom. Het design is namelijk niet alleen erg plezierig voor het oog maar ook afgestemd op de comfort en veiligheid van ouder en kind. Het materiaal is dubbelwandig; dit maakt de Bobike One Mini super stevig. Uiteraard zitten er geen scherpe randen aan het zitje en is er gedacht aan een veilige, zachte gordel. Bovendien zijn deze zitjes gevuld met waterafstotend zachte kussentjes. De voetsteuntjes zijn eenvoudig, en zonder gereedschap, te stellen. De Bobike One Mini word geleverd met montage materiaal.

Het monteren van de Bobike One Mini is ontzettend eenvoudig! Je dus lekker snel genieten van een gezellig ritje samen.

Bobike fietszitje voor kopen

Een Bobike fietszitje voor kopen? Dan zit je goed op adobike.nl! We leveren namelijk ontzettend snel en hanteren altijd een laagste prijsgarantie. Zo betaal je écht nooit teveel. Heb je nog vraag over één van onze kinderzitjes? Neem dan contact op met onze klantenservice! We helpen graag.