58 producten

Bobike achterzitje

Met een Bobike achterzitje ben je altijd veilig, comfortabel en stijlvol onderweg! Daarbij zijn de fietszitjes van dit hoog aangeschreven merk erg makkelijk te monteren. Uiteraard word ook het montage materiaal bijgeleverd. Deze hoef je niet nog los aan te schaffen.

Kiezen voor een Bobike kinderzitje achter

Een achterzitje biedt steun aan kinderen vanaf 15 kilo tot 35 kilo. Dit komt gemiddeld neer op een kind van 3 tot 6 jaar oud. Gelukkig kunnen deze stoeltjes op iedere fiets met een stevige achterdrager. Je hebt hier dus niet perse een moederfiets voor nodig. Dit is in tegenstelling tot een voorzitje, daar raden wij wel altijd een moederfiets aan.

Fietzitje Bobike maxi – Geschikt voor kinderen tot 22 kilo

De Bobike Maxi one is door de consumentenbond uitgeroepen tot beste koop! Daarom is dit model erg populair onder jonge ouders. Graag leggen we je uit wat dit zitje zo bijzonder maakt. Laten we beginnen bij het materiaal. Dit materiaal is dubbelwandig en kleurvast. Dit maakt de Bobike Maxi enorm sterk en duurzaam. Daarom is dit zitje goed bestand tegen de typisch Nederlandse weersomstandigheden! Natuurlijk is er ook gedacht aan de comfort van het kind. Daarom is de Maxi One gevuld met een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. De schouderriempjes zijn stevig en toch zacht. De voetsteuntjes zijn eenvoudig zonder gereedschap te stellen in hoogte. Bovendien is dit zitje lekker makkelijk te monteren! Zo kun je snel genieten van een gezellig ritje samen.

Fietszitje Bobike Maxi in het kort:

- Erg duurzaam en stevig door het dubbelwandig en kleurvaste materiaal
- Makkelijk te monteren
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
- Gemaakt in Europa
- Waterafstotende kussentjes
- Zachte en stevige schouderriempjes
- Makkelijk te verstellen fietssteuntjes

Bobike achterzitje junior – Geschikt voor kinderen tot 35 kilo

Een junior achterzitje is hét steuntje in de rug voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud of met een lichaamsgewicht tot 35 kilo. Dit juniorzitje heeft een stevige, maar zachte heupgordel waarmee je kind veilig vast kan zetten. Heb je het stoeltje even niet nodig? Dan kun je deze eenvoudig dichtklappen en gebruiken als bagagedrager met tassenbeugel. De voetsteuntjes zijn eenvoudig in hoogte verstellen. Handig! Last but not least is dit zitje uitgerust met zachte en waterafstotende kussentjes. Zo blijft je kind droog en comfortabel.


Bobike achterzitje junior in het kort:

- Water afstotende bekleding
- Multifunctioneel, dit zitje is ook te gebruiken als bagagedrager met beugel
- Zachte heupgordel, in lengte verstelbaar

Een bestelling plaatsen via adobike.nl

Een kinderzitje kopen doe je eenvoudig via adobike.nl! We leveren ontzettend snel en hanteren altijd een laagste prijsgarantie. Waar wacht je dus nog op?!