83 producten

Bobike fietsstoel kopen

Op zoek naar een veilig kinderzitje voor op de fiets? Dan is een Bobike fietsstoel een hele goede optie. Dit merk staat voor echte Nederlandse degelijkheid en comfort. De zitjes van Bobike hebben meerdere mooie prijzen gewonnen en daarom is dit een enorm populaire keuze. Bovendien zijn deze zitjes ook nog erg mooi en verkrijgbaar in diverse hippe kleuren. Zo vindt je zeker een mooi exemplaar die goed bij jou en jouw fiets past!

Bobike voorzitje

Een Bobike voorzitje is geschikt voor de allerkleinste spruitjes vanaf 9 maanden tot 3 jaar oud. Let wel op, deze kinderen moeten zelfstandig rechtop kunnen zitten. Tevens raden wij alleen een voorzitje in combinatie met een (elektrische) moederfiets aan. Deze type fietsen zijn hiervoor ontworpen. Zo kun je ieder ritje niet alleen veilig maar ook comfortabel afleggen. Liever geen moederfiets of wil je een baby onderweg meenemen die jonger is dan 9 maanden? Dan kun je ook een stoeltje instaleren in een (elektrische) bakfiets.

Ga je voor een Bobike voorzitje? Dan is de Bobike One Mini een erg populair model! Graag leggen we je uit waarom.

Bobike One Mini

Het mooie slanke design van de Bobike One Mini valt meteen op! Gelukkig zijn deze mooie stoeltjes verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Zo vind je er zeker een die goed bij je fiets past! Naast het mooie design is het zitje ook ontzettend sterk en duurzaam. Dit komt door het dubbelwandig en kleurvaste materiaal. De gordel is niet alleen erg stevig maar ook nog eens lekker zacht. Daarnaast zijn de voetsteuntjes makkelijk te verstellen. Uiteraard zijn al onze kinderzitjes getest op veiligheid!

Bobike achterzitje

Een Bobike achterzitje is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 5 jaar oud. Dit achter stoeltje kan op iedere fiets met een stevige achterdrager. Ga je voor een achterzitje van Bobike? Dan is de One Maxi een hele populaire keuze! Graag leggen we je uit waarom dit model vaak gekozen word!

Bobike One Maxi

Laat je niet teveel afleiden door het mooie slanke design van dit achterzitje. De Bobike One Maxi is namelijk veel meer dan alleen een mooi plaatje! Door middel van het click en go systeem is dit zitje bijvoorbeeld lekker makkelijk te instaleren. Het gebruikte materiaal is kleurvast en dubbelwandig. Dit maakt de Bobike One Maxi lekker sterk en duurzaam. Het montagemateriaal wordt bijgeleverd, deze hoef je niet apart nog aan te schaffen, handig! De gordel is lekker zacht en veilig en de voetsteuntjes zijn makkelijk te verstellen. Kortom, dit zitje laat weinig te wensen over!

Bobike juniorzitje

Wil je je zoon of dochter van ouder dan 5 jaar meenemen achterop? Dan kan dat op een Bobike juniorzitje! Deze juniorzitjes zijn geschikt voor de kinderen van 5 tot 10 jaar oud.

Bobike Classic Junior

De Bobike Classic Junior geeft een steuntje in de rug aan de wat oudere kinderen tot 35 kilo. Dit zitje heeft een zachte, maar stevige heupgordel. Zo kan je kleine koter zich niet zomaar uit het stoeltje wurmen! Daarnaast is het materiaal dubbelwandig en watervast. Daarom is dit kinderzitje niet alleen sterk maar ook zeer duurzaam. De kussentjes zijn lekker zacht en waterafstotend. Wanneer je het zitje even niet nodig hebt kun je deze dichtklappen en als handige bagagedrager gebruiken. Lekker multifunctioneel dus! Zowel de gordel en voetsteuntjes zijn verstelbaar voor ultieme comfort onderweg.

Accessoires

Het hoeft natuurlijk niet, maar voor extra gemak onderweg kun je ook nog een kijkje nemen bij onze bobike accessoires. Denk aan een handige windscherm, een stoer helmpje of een regenhoes. Een windscherm houdt vliegjes, regen en wind tegen. Een helmpje staat niet alleen ontzettend schattig maar draagt ook bij aan extra veiligheid. Een regenhoes houdt het zitje lekker droog.

Ben je erover uit en wil je één van onze Bobike fietsstoeltjes kopen? Dat kan dan zeer gemakkelijk bij ons op de website. Heb je nog advies nodig over één van onze artikelen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen graag!