Altec Transportfiets

Altec transportfiets

Wij van ADO Bike zijn grote fans van de Altec transportfiets. Of het nu gaat om de Londen model of de Vintage, met fietsen van Altec haalt u kwaliteit in huis tegen een scherpe prijs. De Altec transportfietsen zijn uiterst geschikt voor stadsgebruik. Ons assortiment bestaat uit zowel fietsen met versnellingen als zonder. Bekijk onderstaand direct het ruime aanbod of filter in het filtermenu om tot het meest geschikte model te komen.

Weergave 1 to 24 van 93 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 93 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Altec transportfiets kopen?

De Altec transportfietsen zijn er in diverse wielmaten, frame maten en kleuren. Ons ruime aanbod heeft zowel dames- en herenfietsen 28 inch van het topmerk als kinderenfietsen. Wilt u ook een Altec transportfiets kopen? Bestel vandaag nog en ontvang uw fiets overmorgen al in huis.

Hoe kies ik mijn ideale Altec transportfiets?

Bij het kiezen van een transportfiets gaat u eerst uit van hoe lang u bent om de frame maat te bepalen. Vervolgens zoekt u uit of u een Altec transportfiets met of zonder versnellingen wilt. Bij Altec heeft u de keuze tussen de Dutch, Vintage en Retro en voor de luxere varianten transportfietsen met versnellingen: de Altec Vintage, Retro. Deze zijn ook nog uitgerust met een luxe aluminium frame. Het dubbele voordeel hiervan zit hem in het lichtgewicht en het roestvrije, dus langere leven.

Voor scherper geprijsde transportfietsen, zonder versnellingen kunt u kiezen tussen de Altec Roma Deluxe, Urban en London transportfiets.

Hoe kies ik een transportfiets voor mijn dochter of zoon?

Dit is voor veel ouders en grootouders lastig, en terecht. U wilt op de groei inspelen, maar ook niet een al te grote fiets kopen. Onderaan een een algemeen geldende wielmaat overzicht voor kinderfietsen:

-        20 inch voor kinderen tussen 6 en 8 jaar

-        22 inch: 5-9 jaar

-        24 inch: 8-12 jaar

-        26 inch: 10-14 jaar

De Altec transportfietsen voor jongens en meisjes komen met een stalen, stevige frame en uiteraard in leuke kleuren. De Altec Urban is een zeer geliefde serie kindertransportfietsen. Alle transportfietsen van het topmerk zijn zowel in doos als rijklaar leverbaar mogelijk.