12 producten

Altec Omafiets

De Altec omafiets is een oud en bekend design, wat in een nieuw modern jasje is gestopt. Onder de damesfietsen zijn de omafietsen een van de meest populaire modellen die op straat te vinden zijn. Oma’s, moeders en dochters fietsen allemaal op omafietsen. Door de retro look van de fiets past deze goed tussen het hedendaagse stadsbeeld. Altec biedt goede kwaliteit fietsen voor een scherpe prijs. U heeft al een omafiets voor €169. De fietsen hebben een lage instaphoogte, wat zorgt voor meer gebruikersgemak. Omfietsen maken gebruik van eenvoudige onderdelen en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Omafietsen zijn perfect voor dagelijkse korte fietsafstanden en stedelijk gebruik. Alle Altec omafietsen hebben eens stevig stalen frame en kunnen tegen een flink stootje. De gesloten kettingkast van deze fietsen dragen niet alleen bij aan het mooie uiterlijk van de fiets, maar zorgen ook voor mee veiligheid tijdens het fietsen.

Kleuren altec omafiets

Omdat iedereen een andere smaak heeft wanneer het op fietsen en kleur aan komt, hebben wij voor u een breed aantal kleuren om uit te kiezen. De standaard kleuren zoals zwart, wit, grijs en blauw zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. U kunt ook kiezen voor wat meer opvallende kleuren als u graag een unieke fiets wil hebben. Voor de kindermodellen zijn er kleurpatronen te zien die de fietsen een levendig en speels uiterlijk geven. Zo kan iedereen over een Altec Omafiets beschikken die helemaal bij zijn of haar persoonlijke voorkeuren past. Dat is nog eens rijden met een goed gevoel!

  • Zwart
  • Wit
  • Blauw

Modellen Altec omafiets

Altec biedt verschillende modellen omafietsen aan. Elk model heeft zo zijn eigen specificaties en eigenschappen. Zo zijn er voor iedereen genoeg opties om uit te kiezen. De Altec Roma is een basic, maar betrouwbare omafiets. Deze fiets is eventueel makkelijk om te toveren tot de Altec Roma Deluxe. De Altec Roma Deluxe heeft een voordrager waardoor de fiets gebruikt kan worden als een transportfiets. De Altec London is een luxere uitvoering van de bekende omafiets. Met reflecterende banden voor extra veiligheid, snelbinders, luxe zadel, comfortabele handvaten en bredere bruine banden. De Altec Style is een omafiets waar u met gemak langere afstanden op kan fietsen. Deze fiets heeft namelijk 3 Shimano versnellingen waarmee u de rijsnelheid aan kan passen. De originele transportfiets van Altec, is de Altec Image. Deze robuuste fiets heeft zowel op de voorkant en achterkant stevige bagage dragers. Ook beschikt deze fiets over 3 versnellingen. Voor de kinderen is er de Altec Zoey. Deze oma/transportfietsen hebben een leuk design en zijn net zo functioneel als die voor de volwassenen.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]