9 producten

Altec moederfiets

Met de Altec moederfiets is zonder zorgen even snel op de fiets naar de supermarkt met je kleintje geen probleem. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, en degelijkheid staan bij deze fiets voorop. Hierdoor voldoet deze fiets aan de hoge eisen die moeders aan hun fietsen (misschien ook kinderen) stellen. Elke moederfiets heeft een mooi bij de tijds design zodat u er altijd mee voor de dag kunt komen. Door het extra stevige frame is de fiets zwaarder maar ook sterker. Uitermate geschikt voor het vervoer van kinderen en boodschappen. Een moederfiets van Altec is beschikbaar in verschillende kleuren. Iedereen kan zo de perfect fiets uitkiezen. Elke Altec moederfiets beschikt over meerder versnellingen. Door te schakelen op de juiste momenten heeft u altijd de controle over de trapzwaarte. Hiermee is het mogelijk langere afstanden met comfort en gemak af te leggen. Een leuke fietsroute door de zonnige zomer samen met uw kind(eren) op de fiets is het mooiste wat er is!

Kenmerken moederfiets

Omdat een moederfiets niet zomaar een fiets is, zullen we hier uitleggen waarom deze fiets net wat meer kan betekenen. Al onze Altec moederfietsen zijn uitgerust met een dubbele standaard. Dit zorgt er voor dat de fiets een stabiele positie kan behouden als u wilt parkeren. Zeker wanneer de fiets meerdere kinderzitjes heeft, is het belangrijk dat deze rechtop staat zodat het gewicht goed verdeeld wordt. Het stuurslot helpt bij de stabiliteit van de fiets. Hierdoor kan het stuur namelijk niet zomaar naar een kant gaan hellen wanneer u de fiets stilzet. Deze functie ziet u ook vaak op de wat meer luxere transportfietsen. Let er wel op dat u het stuurslot weer losdraait wanneer u weg wilt rijden. Het stalen frame van de Altec moederfiets is gekromd en zorgt voor een lagere instaphoogte. Hierdoor kunt u altijd gemakkelijk kan op- en afstappen, zeker wanneer er één of twee kinderzitjes op de fiets bevestigt zitten. Het extra brede stuur op de fiets is perfect voor het monteren van een kinderzitje aan de voorkant. Omdat het stuur breder is, kan er ondanks het kinderzitje op en veilige manier gefietst worden zodat u genoeg ruimte overhoudt voor stuur manoeuvres.

  • Dubbelpotig standaard
  • Stuurslot
  • Lage instaphoophoogte
  • Breed stuur

Levering moederfiets

Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig afgemonteerde fiets te laten bezorgen zodat u er gelijk gebruik van kan maken. Makkelijker kan niet! Omdat de moederfiets een erg populair product is, is het verstandig er voor te zorgen dat u deze veilig op straat kan laten staan. Bekijk daarom hier ons aanbod aan fietssloten.

Bekijk in alle rust ons complete aanbod moederfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale moederfiets te kiezen en direct te bestellen.