52 producten

Altec herenfiets

Op zoek naar een Altec herenfiets? De herenfietsen van Altec zijn gemaakt met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De wielmaat is standaard 28 inch en heeft te maken met de hoogte van de fiets. Wat wel kan verschillen per fiets is de framemaat. Hiermee wordt de afstand tussen het zadel en de trappers bedoeld.  maar de verschillen zijn groot als het gaat om het soort fiets, frame maat of uitrusting van de fiets. De framemaat kunt u eenvoudig kiezen en het geldt voor zowel de Altec herenfietsen als voor alle herenfietsen 28 inch. Bij de Altec herenfietsen heb je echter een keus uit wel 10 verschillende framematen, vanaf 47 cm tot en met 61 cm. Vertaald in lichaamslengte, past de Altec herenfiets als u tussen de 150cm en 210cm bent. Een Altec Herenfiets is perfect voor dagelijkse korte afstanden wanneer u een wat simpeler model heeft, maar kan ook erg comfortabel zijn voor de langere afstanden. Denk bijvoorbeeld aan de Altec Legend die een verende voorvork en meerdere versnellingen heeft!

Welke fietsen zijn er in de Altec herenfiets collectie opgenomen?

Als u al weet wat voor fiets u zou willen is de keus makkelijker. Bij een Altec herenfiets kunt u terecht voor zowel stadsfietsen, transportfietsen of oma/opafietsen. Ook een volwassen driewieler is hierin opgenomen net als enkele BMX’en en mountainbikes. De meest populaire modellen zijn toch wel de transportfiets, stadsfietsen en oma/opafietsen. Een stadsfiets is vaak wat comfortabelere uitgevoerd en beschikt over meerdere versnellingen. Hiermee kunnen dan ook langere afstanden met gemak afgelegd worden! Met een Altec herenfiets met een voordrager is het mogelijk gemakkelijk boodschappen of andere spullen te transporteren. Vandaar de naam transportfiets! Een omafiets, of eigenlijk opafiets in dit geval, is een simpele en robuuste fiets. Ze gaan erg lang meer door de stevigheid van het frame en de hoogwaardige onderdelen. Omdat de Altec herenfietsen met dit model niet veel luxe specificaties hebben, is de aanschafprijs een stuk lager! Een U kunt de handige filters in het scherm gebruiken om precies de fiets te vinden die u zoekt. Ook voor het selecteren van bijvoorbeeld een kleur komen de filters erg goed van pas.

Welk Altec model kan ik kiezen?

De Altec herenfietsen modellen zetten wij graag voor u op een rij:

  • Transportfietsen: Altec Vintage, Altec Urban, Altec Classic, Altec Dutch
  • Stadsfietsen: Altec Delta, Altec Carisma, Altec Verona, Altec Metro en Altec Milano
  • Omafietsen: Altec Roma en Altec London

Hulp nodig bij het kiezen van de perfecte Altec Herenfiets

Door al het aanbod niet zeker welke fiets u precies moet kiezen? Onze klantenservice helpt u graag met het zoeken van de perfecte Altec Herenfiets! Zij kunnen u alles vertellen over de specificaties en onderdelen van de fiets. Ook is het mogelijk de fiets gratis te testen in een van onze 4 filialen! Daar staan de monteurs altijd voor u klaar om te helpen bij onderhoud en het geven van fietstips!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]