Altec Herenfiets

Altec herenfiets

Of u nu op zoek bent naar een trendy, sportieve of retro fiets voor heren. Met een Altec herenfiets is er voor elke wens een passende fiets. Bekijk onderstaand al onze Altec fietsen en shop direct uw gewenste Altec herenfiets. Vandaag besteld = overmorgen in huis. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen helpen met het kiezen van de juiste fiets.

Weergave 1 to 24 van 47 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 47 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Altec herenfiets collectie

Op zoek naar een Altec herenfiets? De herenfietsen van Altec zijn gemaakt met een optimale prijs-kwaliiteitverhouding. De wielmaat is standaard 28inch maar de verschillen zijn groot als het gaat om het soort fiets, frame maat of uitrusting van de fiets.

Als u al weet wat voor fiets u wilt is de keus makkelijker. Bij de Altec herenfietsen kunt u terecht voor zowel stadsfietsen, transportfietsen of oma/opafietsen als voor de stoere mountainbikes of BMX. Ook een volwassen driewieler is in de collectie opgenomen. Komt u er met aanwijzingen hieronder niet uit? Maak dan handig gebruik van de filters.

Welk Altec herenfiets kan ik kiezen?

De Altec herenfietsen modellen zetten wij graag voor u op een rij:

-        Elektrische fietsen: Altec Sapphire, Diamond, Square, Kratos

-        Transportfietsen: Altec Vintage en Retro

-        Stadsfietsen: Altec Delta – alu frame, Carisma, Walesa, Verona, Toscana en Manta

-        Oma- en Opafietsen: Altec Roma en Altec London

-        Fat Bike: Altec FAT BIKE

Hoeveel versnellingen hebben de herenfietsen?

Er zijn slechts een aantal Altec herenfietsen zonder versnellingen. Als ze met versnellingen zijn uitgerust, kunt u kiezen tussen 3 Shimano versnellingen of 7 Shimano versnellingen.

Welke framematen heeft de Altec herenfiets?

De framemaat kunt u eenvoudig kiezen en dit geldt voor zowel de Altec herenfiets als voor alle 28inch herenfietsen. Bij de Altec herenfietsen heeft u echter een keus uit wel 10 verschillende frame maten, vanaf 47 cm tot en met 61 cm. Vertaald in lichaamslengte past een Altec herenfiets u als u tussen 147 en 190cm lang bent.