21 producten

Altec elektrische fiets 

Altec heeft, zoals u van het merk gewend bent, een groot assortiment elektrische fietsen. De verschillende modellen zijn de Altec Square, Altec Diamond, Altec Kratos,en de Altec Sapphire. De Altec Square is hoge kwaliteit e-bike met een stevig aluminium frame en 7 versnellingen. Dit is het meest uitgebreide en luxe model van Alec en daarom erg gewild! De accu is modern en brengt u met gemak een afstand van 60 kilometer verder. De verende voorvork zal de meeste oneffenheden en schokken in de weg opvangen zodat u comfortabel onderweg kunt zijn. De Altec Diamond is een premium e-bike met een ruime radius. Met de 3 Shimano versnellingen bent u ook zonder elektrische ondersteuning fijn onderweg. De rollerbrake remmen zorgen voor voldoende controle en veiligheid onderweg. Het frame is van aluminium gemaakt zodat het gewicht, ondanks de accu en motor, niet al te hoog wordt. De Altec Sapphire is de zwaarste van de elektrische fietsen door het stalen frame. De prijs van deze fiets is erg aantrekkelijk door het gebruik van minder luxe maar zeer degelijke onderdelen. Deze Altec elektrische fiets is voor iedereen beschikbaar en een goede introductie in de wereld van de e-bikes. De Altec Kratos is een elektrische transport fiets waarmee u gemakkelijk bagage kan vervoeren. Ook deze fiets beschikt over versnellingen en meerdere rijstanden voor een verhoogd rijcomfort. Alle elektrische fietsen van Altec hebben de accu de bagagedrager gemonteerd zitten en zijn bij ieder stopcontact op te laden. De Altec travel is het nieuwste lid in de Altec elektrische fiets familie. Met schijfremmen en een aluminium frame is dit een fiets die u met veel plezier ver zal brengen.

  • Square
  • Diamond
  • Kratos
  • Sapphire
  • Travel

De Altec e-bike

De elektrische fiets als geheel is sterk in de opkomst en zal zeker ook nog populairder worden de komende tijd. Dit heeft alles te maken met het feit dat de fietsen steeds beter worden, maar ook de straten steeds drukker. Een Altec elektrische fiets kan hiervoor de perfecte oplossing bieden. Sinds het ontstaan van deze fietsen is er blijven geïnnoveerd en ontwikkeld op het gebied van accuduur, motor sterkte en kwaliteit van de onderdelen. Neem bijvoorbeeld de overgang van achterwielmotor naar voorwielmotor. Tegenwoordig komt ook een middenmotor vaak voor, echter heeft Altec hier nog geen elektrische fiets meer gemaakt. Omdat een elektrische fiets een grote investering is, doet u er goed aan deze te beveiligen met een extra slot. 

Alle altec elektrische fietsen worden rijklaar naar u verzonden. Voor u betekent dit dat u alleen nog de trappers in moet draaien en het stuur op de juiste hoogte af moet stellen. Heeft u meer informatie of kennis nodig over deze fietsen of de montage ervan? Bekijk dan eens deze pagina of neem contact op met onze klantenservice.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]