96 producten

Altec Damesfietsen

Nederland is een fietsland. Overal en altijd is er wel iemand buiten op de fiets te zien. Voor elk persoon in Nederland is er meer dan 1,5 fiets en dames spannen hierin de kroon. Over het algemeen fietsen dames meer dan mannen. Zij het naar werk, school, vriendinnen of bijvoorbeeld om boodschappen, vrouwen pakken sneller de fiets. Het is daarom belangrijk dat iedereen de juiste fiets kan vinden. Altec heeft daarom een zeer divers een scherp geprijsd aanbod aan damesfietsen ontwikkeld. Bij Ado Bike heeft u hier bovenop ook nog eens altijd de laagste prijsgarantie. Met meer dan 200 modellen in allerlei framematen en kleuren zit er altijd wel wat geschikts voor u tussen. Altec Damesfietsen hebben een wielmaat van 28 inch, alles daaronder wordt gezien als een meisjesfiets. Het gehele assortiment kunt u hier bekijken.

Soorten Altec damesfietsen

Omdat niemand hetzelfde is, heeft Altec een hoop verschillende fietsmodellen uitgebracht. Ook kan het per situatie verschillen wat voor soort fiets het beste bij u past. U kan bijvoorbeeld een heel andere Altec damesfiets kopen omdat u in de polder woont, dan iemand die in de stad woont. De Altec damesfietsen die beschikbaar zijn:

  • Altec transportfiets
  • Altec Stadsfiets
  • Altec Omafiets
  • Altec moederfiets

Altec transportfiets

Voor dames die graag op de fiets naar het werk, school of vriendinnen gaan, of boodschappen doen, zijn er de Altec transportfietsen. Al deze fietsen beschikken over een handige voordrager waarop u enige bagage en tassen kwijt kan. Eventueel bestaat er zelfs de optie om een elektrische transportfiets uit te kiezen. Zo merkt u niks van het extra gewicht dat de voordrager en bagage met zich mee brengt. De meeste fietsen beschikken over een dubbel standaard en een stuurslot. Dit zorgt voor meer stabiliteit wanneer u de fiets neer zet. Wanneer u grote afstanden af moet leggen is het aan te raden een fiets te kiezen met één of meerdere versnellingen.

Altec stadsfiets

Wanneer u dagelijks gebruik moet maken van een fiets, is een Altec stadsfiets een goede optie. Deze fietsen zijn namelijk perfect voor dagelijks stedelijk gebruik. Dit wil zeggen dat op verharde wegen deze fietsen echt uitblinken. Beschikbaar in veel verschillende kleuren en vaak met meerdere versnellingen is er genoeg om uit te kiezen. Ook hier bestaat de optie om te kiezen voor een elektrische fiets. Voor minder dan 200,- heeft u al een Altec stadsfiets met meerdere versnellingen.

Altec Omafiets

Het meest bekende en populaire fietsmodel van Nederland. De omafiets staat bekend om het klassieke design en degelijkheid. De omafietsen van Altec zijn hier geen uitzondering in. Een Altec omafiets heeft het bekende design en is erg Robuust. Een fiets met een betere prijs-kwaliteit verhouding zult u niet snel vinden. U kunt de omafietsen herkennen aan de opvallende dubbele framebuis.  Een oma fiets zonder versnelling heeft als voordeel dat deze minder onderhoud vergt en de ketting er minder snel afloopt.

Altec Moederfiets

Een moederfiets is niet zomaar een normale damesfiets. Er zijn namelijk een paar typerende kenmerken die een moederfiets uniek maakt. Zo is het stuur een stukje breder dan een bij een reguliere fiets. Hierdoor past er beter een kinderzitje op zonder dat u daar enige hinder van zal ondervinden. Het stuur staat tevens ook verder van het zadel af. Samen met het extra lage frame zorgt dit er voor dat u beter op en af kunt stappen. Door het stuurslot zal de fiets niet één kant op gaan hellen wanneer u deze ergens weg zet.

Versnellingen Altec damesfiets

De Altec damesfietsen kunnen uitgerust zijn met drie of 7 of geen versnellingen. Zo zijn er zijn simpele fietsen zonder versnellingen zoals de transportfietsen in de Altec Urban serie of de Altec London omafietsen. De afwezigheid van een versnelling brengt ook voordelen met zich mee. Zo zijn fietsen zonder versnelling vaak onderhoudsvriendelijker. Dit is te danken aan de minder bewegende delen op de fiets. Ook is de kans dat de ketting er af loop aanzienlijk kleiner. De meeste Altec damesfietsen hebben echter wel 3 versnellingen. Hieronder vallen een aantal elektrische fietsen, vele soorten stadsfietsen, een ruime keus transportfietsen zoals de Altec Dutch en de Altec Vintage en zelfs een luxe omafiets met 3 versnellingen: de Altec Style. Een recente aanwinst in de collectie Altec damesfietsen is de Altec Sweet, een comfortabele moederfiets met 3 versnellingen, stuurslot en een dubbele standaard.

Ga voor een Luxere Altec fiets

In de luxere categorie, uitegrust met 7 versnellingen, heeft u een ruime keus tussen Altec dames stadsfietsen met aluminium of stalen frames, verschillende remsoorten en diverse luxe opties zoals verstelbare stuurpen, verende vork of verlichting. Ook zijn er elektrische Altec damesfietsen die u het rijden veel gemakkelijker maken. Maak uw keuze tussen de populaire Altec Metro en Altec Verona. Of de elegante, van alu frame voorziene Altec Velo City of Altec Omega. Voor uw winkelgemak kunt u gebruik maken van de handige filters.

Framematen Altec fiets?

De Altec damesfietsen komen in wel 10 verschillende framematen tussen de 46 cm en 57 cm. Dat betekent voor iedereen een passende framemaat, voor als je 145 cm of 185 cm lang bent – en alles daartussen. Bereken hier uw perfecte frame maat.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]