Altec transportfiets

Wij van ADO Bike zijn grote fans van de Altec transportfiets. Of het nu gaat om de Londen model of de Vintage, met fietsen van Altec haalt u kwaliteit in huis tegen een scherpe prijs. De Altec transportfietsen zijn uiterst geschikt voor stadsgebruik. Ons assortiment bestaat uit zowel fietsen met versnellingen als zonder. Bekijk onderstaand direct het ruime aanbod of filter in het filtermenu om tot het meest geschikte model te komen.

Weergave 1 to 24 van 73 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 73 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Altec transportfiets

De Altec transportfietsen zijn er in diverse wielmaten, frame maten en kleuren. De transportfietsen van Altec komen zowel als dames- en herenfietsen 28 inch als voor kinderen. 

Hoe kies ik mijn ideale transportfiets?

Bij het kiezen van een transportfiets ga je eerst uit van hoe lang je bent om de frame maat te bepalen. Vervolgens ga je uitzoeken of je een transportfiets met versnellingen of zonder wilt. Bij Altec heb je de keuze tussen Altec Dutch, Altec Vintage en Altec Retro voor de luxere varianten transportfietsen, met versnellingen. De Altec Vintage, dames transportfietsen, Altec Retro en heren transportfietsen zijn ook nog uitgerust met een luxe aluminium frame. Het dubbele voordeel hiervan zit hem in het lichtgewicht en het roestvrije, dus langere leven.

Voor scherper geprijsde transportfietsen, zonder versnellingen kun je kiezen tussen de Altec Urban, Altec Roma Deluxe en Altec London transportfiets.

Hoe kies ik een transportfiets voor mijn dochter of zoon?

Dit is voor veel ouders en grootouders lastig, en terecht. Je wilt op de groei inspelen maar ook niet een al te grote fiets kopen. Onderaan een een algemeen geldende wielmaat overzicht voor kinderfietsen:

-        20 inch voor kinderen tussen 6 en 8 jaar

-        22 inch: 5-9 jaar

-        24 inch: 8-12 jaar

-        26 inch: 10-14 jaar

De Altec transportfietsen voor jongens en meisjes komen met een stalen, stevige frame en uiteraard in leuke kleuren. De Altec Urban is een zeer geliefde serie kindertransportfietsen. Alle Altec transportfietsen zijn zowel in doos als rijklaar leverbaar mogelijk.