Altec moederfiets

Een fiets voor moeders met jonge kinderen of waarmee u bijvoorbeeld zware boodschappen kunt doen? Met een Altec moederfiets hebben wij het geschikte product voor in huis. Bekijk direct het onderstaande aanbod. Dankzij de lage instap is opstappen met kinderen een kinderspel en dankzij de dubbele standaard is ook het afstappen vele malen veiliger. Wanneer u vandaag nog bestelt, heeft u morgen uw mamafiets al in huis. 

7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Altec moederfiets

Zonder zorgen even snel op de fiets naar de supermarkt met je kleintje? Met de Altec moederfiets is dit geen probleem. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, en degelijkheid staan bij deze fiets voorop. Hierdoor voldoet deze fiets aan de hoge eisen die moeders aan hun fietsen stellen. Elke moederfiets heeft een mooi bij de tijds design zodat u er altijd mee voor de dag kunt komen. Door het extra stevige frame is de fiets zwaarder maar ook sterker. Uitermate geschikt voor het vervoer van kinderen en boodschappen.

Kenmerken moederfiets

Omdat een moederfiets niet zomaar een fiets is, zullen we hier uitleggen waarom deze fiets net wat meer kan betekenen. Al onze Altec moederfietsen zijn uitgerust met een dubbele standaard. Dit zorgt er voor dat de fiets een stabiele positie kan behouden als u wilt parkeren. Ook het stuurslot helpt bij de stabiliteit van de fiets. Hierdoor kan het stuur namelijk niet zomaar naar een kant gaan hellen. De lage instaphoogte van de fiets maakt het mogelijk dat u altijd gemakkelijk kan op- en afstappen. Het extra brede stuur op de fiets is perfect voor het monteren van een kinderzitje aan de voorkant.

Levering moederfiets

Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig afgemonteerde fiets te laten bezorgen zodat u er gelijk gebruik van kan maken. Makkelijker kan niet!

Veilig op weg voor u en uw kind ? Shop hier voor de beste fietshelmen. Omdat de moederfiets een erg populair product is, is het verstandig er voor te zorgen dat u deze veilig op straat kan laten staan. Bekijk daarom hier ons aanbod aan fietssloten.

Bekijk in alle rust ons complete aanbod moederfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale moederfiets te kiezen en direct te bestellen.