Altec kinderfietsen voor zowel jongens als meisjes van elke leeftijd

Altec heeft kinderfietsen waarop kinderen kunnen leren fietsen en omgaan met het verkeer. Vanaf 2 jaar kunnen kinderen al gebruik maken van de fietsen van Altec. Veel fietsen worden geleverd met afneembare zijwieltjes. Op deze manier kan fiets een langere tijd gebruikt worden.
Weergave 1 to 24 van 63 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 63 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Altec Kinderfiets

Kwaliteitsfietsen voor een scherpe prijs, dat is waar Altec fietsen als jaren voor staat. Met al een breed aanbod van Altec kinderfietsen tot transportfietsen die al bijna 10 jaar een begrip zijn in Nederland heeft Altec fietsen altijd voor ieders wil een geschikte fiets.

De eerste fietstocht van een kind is vaak een onvergetelijke gebeurtenis. Dit geldt voor zowel de kinderen als de ouders. Het is daarom belangrijk dat een kind de juiste fiets heeft om op te rijden. Alle Altec kinderfietsen zijn van goede prijskwaliteitsverhouding en veilig in gebruik. Met een ruim aanbod aan kleur en design, zit er voor iedereen wel wat passends tussen. Met behulp van de filters op de pagina kunt u gemakkelijk selecteren wat voor u en uw kind belangrijk is.

Specificaties Altec Kinderfiets

Onze Altec kinderfietsen beginnen al bij een grootte van 10inch. Dit soort fietsen zijn geschikt voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar. Voor deze allerkleinste is het ook mogelijk zijwieltjes bij de fiets te bestellen. Dit zorgt er voor dat uw kind veilig kan leren gebruik te maken van een fiets. Al onze Altec kinderfietsen zijn voorzien van een stevig en duurzaam frame. De keuze is aan u of u voor lichtgewicht sterk aluminium gaat, of voor een zwaarder stevig frame. 

Veiligheid 

Heeft u twijfels over wat de juiste framemaat is ? Doe dan hier een snelle check zodat u de juiste keuze kan maken.

Wij snappen dat de veiligheid van uw kind altijd voorop staat, zeker wanneer het gaat om deelname aan het verkeer. Daarom beschikt ons assortiment ook over een groot aantal fietshelmen en andere handige accessoires. Neem hier een kijkje in het assortiment.

Al onze Altec  kinderfietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een volledig afgemonteerde kinderfiets. Wel zo gemakkelijk.