Altec herenfiets

Of u nu op zoek bent naar een trendy, sportieve of retro fiets voor heren. Met een Altec herenfiets is er voor elke wens een passende fiets. Bekijk onderstaand al onze Altec fietsen en shop direct uw gewenste Altec herenfiets. Vandaag besteld = overmorgen in huis. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen helpen met het kiezen van de juiste fiets.

Weergave 1 to 24 van 43 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 43 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Altec herenfiets

Op zoek naar Altec herenfietsen? De herenfietsen van Altec zijn gemaakt met een optimale prijs-kwaliiteitverhouding. De wielmaat is standaard 28inch maar de verschillen zijn groot als het gaat om het soort fiets, frame maat of uitrusting van de fiets.

Welke fietsen zijn er in de Altec herenfiets collectie opgenomen?

Als je al weet wat voor fiets je wilt is de keus makkelijker. Bij de Altec herenfietsen kun je terecht voor zowel stadsfietsen, transportfietsen of oma/opafietsen als voor de stoere mountainbikes of BMX. Ook een volwassen driewieler is hierin opgenomen. Kom je er met aanwijzingen hieronder niet uit? Maak dan handig gebruik van de filters.

Welk Altec model moet ik kiezen?

De Altec herenfietsen modellen zetten wij graag voor u op een rij:

-        Altec Sapphire | De elektrische fiets;

-        Altec Vintage en Altec Retro | De stoere transportfietsen, voorzien van 3 Shimano versnellingen en een lichte, roestvrije aluminium frame;

-        Altec Delta – alu frame, Altec Carisma, Altec Walesa, Altec Verona, Altec Toscana en Altec Manta | De keus is aan jou als je op zoek bent naar een stadsfiets;

-        Altec Roma en Altec London | De oma of opafietsen;

-        Altec FAT BIKE | De naam zegt het al.

Hoeveel versnellingen heeft een Altec herenfiets?

Er zijn maar weinig Altec herenfietsen zonder versnellingen. Als ze met versnellingen zijn uitgerust, kun je kiezen tussen Altec herenfietsen met 3 Shimano versnellingen of met 7 Shimano versnellingen.

In welke framematen komen de Altec herenfietsen voor?

De framemaat kun je eenvoudig kiezen en het geldt voor zowel de Altec herenfietsen als voor alle herenfietsen 28inch. Bij de Altec herenfietsen heb je echter een keus uit wel 10 verschillende frame maten, vanaf 47 cm tot en met 61 cm. Vertaald in lichaamslengte, past de Altec herenfiets jou als je 147cm lang bent, of 190cm, of in between zit.