Bekijk de grote kinderfietsen assortiment van Alpina voor uw zoon en/of dochter

Zelf leren fietsen op de eerste fiets is voor veel kinderen een grote levensgebeurtenis. Met Alpina bent u er zeker van dat uw kind op een goede en mooie fiets deze ervaring mee kan maken. U heeft de keuze uit een zeer groot assortiment.
Weergave 1 to 24 van 98 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 98 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alpina fietsen

Een goede kwaliteit kinderfiets? Dan bent u bij Alpina aan het goede adres. Alpina is een merk dat zich specialiseert in kinderfietsen. Over de jaren heen zijn ze hier dan ook echte experts in geworden. Kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen bij Alpina terecht voor een topfiets. Met stevige frames en betrouwbare remmen zijn deze fietsen ideaal voor kinderen. Omdat niet alle kinderen op dezelfde leeftijd even lang zijn, is het belangrijk te framemaat van de fiets te berekenen. Klik hier om te kijken welke fiets bij uw kind past.

Verschillende modellen van Alpina

Het merk Alpina kent vele modellen. Dit zorgt er voor dat ieder kind de mogelijkheid heeft tot het kiezen van een juiste fiets. De Brave het nieuwste lichtgewicht aluminium model. Beschikbaar voor zowel stoere jongens als meiden. De Clubb is een stijlvolle fiets die geïnspireerd is door de beachcruisers uit de jaren ’60. U heeft bij deze fietsen de keuze uit verschillende kleuren en patronen. De curve is een stadfiets voor kinderen. Uitgerust met drie versnellingen, is deze fiets uitermate geschikt voor langere afstanden. Het cargo model van Alpina is een mini-versie van de welbekende transportfiets voor volwassenen. Heel hanig wanneer uw kind meerdere tassen meer naar school moet nemen.

Avontuur

De Comet is er voor gemaakt om te crossen. Zowel over straat als in een bos of veld. Op deze BMX kan uw kind zich helemaal uitleven. Voor een fiets met een stoere sportieve uitstraling moet u bij de Cracker zijn. Deze fiets heeft het uiterlijk van een crossmotor en kan tegen een stootje. De Alpina Girlpower heeft aan de naam al genoeg introductie. Een fiets voor stoere meiden dus ! De Tingle is een perfecte schoolfiets voor meisjes. Met een mooi design en bedrukte kettingkast kan uw dochter stijlvol naar school. Wanneer u op zoek bent naar een mountainbike voor kinderen, kijk dan niet verder dan de Alpina Trial. Deze fiets heeft een verende voorvork en een stevig frame. De Yabber is een jongensfiets met een sportief uiterlijk. Goed geschikt voor dagelijkse avonturen.

Alle Alpina fietsen worden altijd rijklaar geleverd zodat uw kind gelijk op avontuur kan ! Maar zorg er voor dat uw kind veilig op weg kan. Bekijk hier ons aanbod aan helmen.