637 producten

Merken

Bij Ado Bike bieden wij, zowel in onze webshop als in de winkels, een breed assortiment aan merken aan. Elk merk heeft zo zijn eigen specialiteiten en kenmerken. Omdat het lastig is om alle merken gelijk te herkennen en te weten wat deze inhouden, geven we u hier een korte beschrijving van elk merk. 

  • Altec
  • Static
  • Umit
  • Volare
  • Cortina
  • Mosso
  • Victoria
  • Alpina
  • Qwic

Altec

Altec staat garant voor de uitstekende prijskwaliteit verhouding van de fietsen. Naast de kwaliteit, is er ook rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op gebied van fietsen. Altec fietsen zijn  altijd trendy en van goede kwaliteit. Herenfietsen, damesfietsen, transportfietsen en nog veel meer modellen zijn beschikbaar bij Altec. Bij ons heeft u op Altec fietsen altijd de laagste prijsgarantie!

Umit

Umit wil dat iedereen met plezier gebruik kan maken van een fiets, ongeacht leeftijd. Voor u en uw kind heeft u genoeg keuzen bij Umit. De wereld ontdekken op een fiets is net wat persoonlijker en levendiger dan wanneer u in een auto zit. Kinderfietsen zijn beschikbaar met en zonder zijwieltjes. Heeft u behoefte aan een avontuurlijke fiets, kijk dan eens naar een BMX van Umit.

Volare

Voor een echte expert in kinderfietsen en accessoires moet u bij Voalre zijn. Dit bedrijf maak fietsen met unieke designs voor kinderen. Denk hierbij aan Disney Licentie fietsen met bekende personages uit de films Cars en Frozen. De helmen en andere veiligheidsaccessoires van Volare zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. U kunt bij Volare terecht voor kinderen vanaf 2 jaar.

Cortina

Hippe fietsen met een gevoel voor mode. Dit is de boodschap dit Cortina over wil brengen met zijn fietsen. Het design van Cortina is gebaseerd op de retro jaren 20 look van de vorige eeuw. Volgens Cortina moet een fiets net iets waar u graag mee gezien wilt worden. Net als een nieuwe jas kan een fiets een modestatement zijn. De fietsen van Cortina zijn van hoge kwaliteit en hebben een unieke look en feel.

Mosso

Deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en aan een sterke opkomst bezig in Nederland. Opzoek naar een vouwfiets of zelfs een vouwfiets mountainbike? Mosso heeft het allemaal. Perfect voor onderweg, compact en licht qua gewicht, deze fietsen zijn ideaal voor op een vakantie of roadtrip. Bij Ado Bike bent u verzekerd van een extra lage prijs een de optie om de fietsen in winkel te bezichtigen.

Victoria

Al meer dan 100 jaar experts op het gebied van fietsen met trapondersteuning. En dat is te merken! De elektrische fietsen van Victoria behoren tot de beste in hun klasse en kunnen meer dan 500 keer opgeladen worden. Als een van de meest ervaren fietsfabrikanten heeft Victoria veel kennis op gedaan op het gebied van fietsen. Sinds kort zijn er ook de Speed pedelecs die snelheden van tot wel 45 km/h kunnen bereiken.

Alpina

Alpina heeft voor elke kinderwens wel een fiets. Of ze nu willen crossen door het bos, strand of gewoon over straat, Alpina heeft er een fiets voor. Al jaren langs is Alpina een expert op het gebied van kinderfietsen. Zo maken ze niet alleen fietsen die er trendy en speels uitzien, maar de fietsen zijn ook nog eens heel veilig. Met betrouwbare remmen en een stevig frame kan uw kind veilig de wereld ontdekken.

Qwic

Echte experts op het gebied van hoogwaardige elektrische fietsen. Wie al eerder op een fiets van Qwic heeft gereden weet waar het over gaat. Een comfortabele fiets van hoge kwaliteit om eens lekker een tour te maken in de buitenlucht. Met de verschillende modellen van Qwic zit u altijd goed. Sinds 2006 is Qwic zich compleet gaan focussen op elektrische fietsen en scooters, met groot succes!

Om er achter te komen welk merk het beste bij u past en hoe de fiets voelt wanneer u er op zit, kunt u langs komen in een van onze filialen voor een testrit. Hier staat vakkundig personeel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor snelle vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]