Meisjesfiets 12 inch | 2-4 jaar

Meisjesfiets 12 inch voor meisjes van 2-4 jaar

Weergave 1 to 24 van 26 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 26 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Meisjesfiets 12 inch

Voor de allerkleinsten hebben wij de meisjesfiets 12 inch. Dit is een fiets voor meisjes van 2 tot 4 jaar. Voor de kleine is het toch geweldig om meteen van start te gaan met je eigen fiets! Wij hebben in ons assortiment heel veel verschillende kleuren. Elk meisje is gek op kleuren en met deze kinderfietsen zit je dan zeker goed. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Of ze nu gek is op roze, blauw of groen. Wij hebben het allemaal en het is zelfs in combinaties mogelijk.

Korting op onze meisjesfietsen

Wij hebben alle kinderfietsen op voorraad. Doordat wij werken met zo'n groot aanbod aan meisjesfietsen stunten wij regelmatig met leuke kortingen. In het overzicht van alle meisjesfietsen 12 inch vindt u meteen ook de huidige korting. Zo zorgen wij er voor dat het voor iedereen mogelijk is om zo'n leuke fiets te kopen voor de kleine. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid meteen opstappen als de fiets binnen is! 

Assortiment kinderfietsen

Het ruime assortiment aan meisjesfietsen van Adobike maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen.