Meisjesfiets 26 inch Met Versnellingen | 10-14 jaar

Meisjesfiets 26 inch met versnellingen voor meisjes van 10-14 jaar

Voor meisjes van 10 tot 14 jaar zijn er de meisjesfietsen van 26 inch met versnelling. Fietsen met versnellingen zijn zeer fijn om mee te fietsen. Ook lange afstanden over heuvelige wegen blijft een plezier.
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 26 inch 

Een meisjesfiets 26 inch is ideaal voor elk meisje in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Maak u dochter blij met een van deze prachtige fietsen. Wij hebben een prachtig aanbod meisjesfietsen 26 inch met versnellingen. Meisjes in deze leeftijd zijn op zoek naar vrijheid. Met een van deze fietsen krijgen zij de vrijheid die ze nodig hebben. Uiteraard zijn de fietsen betrouwbaar zodat u ze met een gerust hard op pad kunt sturen.

Aanbiedingen meisjesfietsen

Wij hebben een ruim aanbod aan meisjes en we blijven ons assortiment vernieuwen om te voldoen aan de vraag. Dit geeft ons de mogelijkheid om met grote regelmaat enkele mooie aanbiedingen te kunnen doen. Wij hebben de kortingen duidelijk aangegeven bij elke fiets. Zo zorgen wij er voor dat die prachtige fietsen voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk wordt. 

Assortiment meisjesfietsen 26 inch

In ons ruime assortiment kinderfietsen vindt u fietsen in alle soorten en maten. Wij hebben zowel voor de jongens als de meisjes een mooi aanbod. Wij hebben de sportieve Angela maar ook de oerdegelijke Cortina U4.   Naast de fietsen voor de kinderen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw eigen fiets. Bekijk het menu en maak gebruik van de filters.