Meisjesfiets 22 inch | 7-9 jaar

Meisjesfiets 22 inch voor meisjes van 7-9 jaar

Voor meisjes van 7 tot 9 jaar zijn er de meisjesfietsen van 22 inch. Op de fiets naar school, vriendinnen of gewoon om even lekker buiten te spelen. Op de fietsen van Ado Bike is het allemaal een plezier.
4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
4 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 22 inch 

De meisjesfiets 22 inch is een fiets voor meisjes tussen de 7 en de 9 jaar. Een van deze stoere meisjesfietsen zonder versnellingen is een degelijke fiets voor een goede prijs. Deze fietsen zijn fietsen die al op de echte grote mensen fiets beginnen te lijken. Neem eens een kijkje in het assortiment meisjesfietsen. 

Kortingen meisjesfietsen

Wij werken met heel veel verschillende merken en soorten fietsen. Door dit ruime aanbod kunnen wij de fietsen regelmatig tegen echte stuntprijzen verkopen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,- euro is het ook mogelijk om ze gratis en rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals Cortina en Altec. Na ontvangst van de fiets kan er meteen gebruik van gemaakt worden. 

Assortiment meisjesfietsen

De meisjes worden groter en willen een stoere en mooie fiets die bij hun past. Wij hebben een leuke omafiets in 22 inch maar uiteraard ook de degelijke transportfiets. Hier nog niet kunnen vinden wat u zoekt? Bekijk dan ook alles meisjesfietsen van 22 inch met versnellingen