Meisjesfiets 16 inch | 4-6 jaar

Meisjesfiets 16 inch voor meisjes van 4-6 jaar

Voor meisjes van 4 tot 6 jaar zijn er de meisjesfietsen van 16 inch. Een fiets met een mooi en fleurig patroon, of juist simpel en stijlvol. Bij Ado Bike heeft u meisjesfietsen in alle soorten en maten.
Weergave 1 to 24 van 27 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 27 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Meisjesfiets 16 inch

De meisjefietsen van 16 inch zijn geschikt voor de kinderen van 4 tot 6 jaar. Dit is een mooie leeftijd waarop de kinderen echt op avontuur gaan. Ze willen ontdekken wat de wereld allemaal te bieden heeft. Wat is er nu mooier om ze op een prachtige fiets op pad te sturen. Wij hebben de kinderfietsen in allemaal verschillende kleuren en varianten. Leuke fietsen die opvallen met bijvoorbeeld een leuk zitje, voordrager of fietsmandje. 

Korting op meisjesfietsen

Wij hebben deze meisjesfietsen allemaal zelf op voorraad. Door altijd mee te gaan met de nieuwste trends zorgen wij voor een aanbod dat aansluit op de vraag. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de cruisers die wij nu hebben met de kenmerkende dikke banden. Wij houden alles up-to-date en wij gunnen elk meisje zo'n prachtige fiets. Daarom werken wij met een aantal kortingen op deze fietsen.

Assortiment kinderfietsen

Wij hebben voor elk wat wils. Wij hebben bijvoorbeeld de Volare Heartbeat Cruiser, Altec Princes en de vrolijke Volare Libert Urban Flowery.  Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen.