Meisjesfiets 26 inch met versnellingen voor meisjes van 10-14 jaar

Voor meisjes van 10 tot 14 jaar zijn er de meisjesfietsen van 26 inch met versnelling. Fietsen met versnellingen zijn zeer fijn om mee te fietsen. Ook lange afstanden over heuvelige wegen blijft een plezier.
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 26 inch 

Een meisjesfiets 26 inch is ideaal voor elk meisje in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Maak u dochter blij met een van deze prachtige fietsen. Wij hebben een prachtig aanbod meisjesfietsen 26 inch met versnellingen. Meisjes met deze leeftijd zijn op zoek naar vrijheid. Met een van deze fietsen krijgen zij de vrijheid die ze nodig hebben. Uiteraard zijn de fietsen betrouwbaar zodat u ze met een gerust hart op pad kunt sturen.

Aanbiedingen meisjesfietsen

Wij hebben een ruim aanbod aan meisjesfietsen en we blijven ons assortiment vernieuwen om te voldoen aan de vraag. Dit geeft ons de mogelijkheid om met grote regelmaat enkele mooie aanbiedingen te kunnen doen. Wij hebben de kortingen duidelijk aangegeven bij elke fiets. Zo zorgen wij er voor dat die prachtige fietsen voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk wordt. 

Assortiment meisjesfietsen 26 inch

In ons ruime assortiment kinderfietsen vindt u fietsen in alle soorten en maten. Wij hebben zowel voor de jongens als de meisjes een mooi aanbod. Wij hebben de sportieve Angela maar ook de oerdegelijke Cortina U4.   Naast de fietsen voor kinderen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw eigen fiets. Bekijk het menu en maak gebruik van de filters. De meisjesfietsen 26 inch zonder versnellingen zijn ook beschikbaar natuurlijk. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!