Meisjesfiets 26 inch voor meisjes van 10-14 jaar

Voor meisjes van 10 tot 14 jaar zijn er de meisjesfietsen van 26 inch. Meisjesfietsen van 26 inch zijn al bijna fietsen voor volwassenen. Deze fietsen zijn beschikbaar als stadsfiets, transportfiets en omafiets.
Weergave 1 to 24 van 41 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 41 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Meisjesfiets 26 inch

Een meisjesfiets 26 inch is verkrijgbaar als mooie stadsfiets, hippe omafiets of stoere transportfiets. Houd bij het kopen van een meisjesfiets altijd rekening met de lichaamslengte. Een meisjesfiets 26 inch model is geschikt voor kinderen met een lengte van ongeveer 1 meter 45. Het is dus niet per se een kwestie van leeftijd, maar de meeste kinderen tussen de 10 en de 14 jaar oud passen prima op deze fiets. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een maatje kleiner of groter. Er is altijd een geschikte meisjesfiets uit voorraad leverbaar.

Meisjesfiets 26 inch

Assortiment 26 inch meisjesfiets

We hebben diverse modellen meisjesfietsen in allerlei leuke kleuren. Daarnaast zijn de meeste 26 inch meisjesfietsen voorzien van versnellingen. Dat maakt ze bij uitstek geschikt om naar de sportvereniging of school te kunnen fietsen, ook met wind tegen. Snelbinders, verlichting en een leuk accessoire zoals een krat voor op het stuur maken het plaatje helemaal compleet. Aan de linkerkant van de pagina ziet u filters waar u gebruik van kunt maken om de perfecte fiets te vinden en direct te bestellen. Snel geleverd en bovendien gratis verzonden.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe meisjesfiets! Een te grote fiets lijkt misschien een goed idee, maar voor de veiligheid is dit niet aan te raden. Uw kind moet namelijk met beide benen bij de grond kunnen komen tijdens het op- en afstappen.