Meisjesfiets 24 inch met versnellingen voor meisjes van 8-12 jaar

Voor meisjes van 8 tot 12 jaar zijn er de meisjesfietsen van 24 inch met versnellingen. Met comfort naar school fietsen? Dat kan op de 24 inch meisjesfietsen met versnelling. Langere afstanden over heuvelige wegen zijn op deze fietsen geen enkel probleem.
23 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
23 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 24 inch met versnellingen

De 24 inch meisjesfiets is geschikt voor meiden tussen de 8 en 12 jaar oud. Let daarbij ook op de lichaamslengte; die moet rond de 1,30 meter zijn om comfortabel op een 24 inch model te kunnen fietsen. Is ze nog niet zo groot? Kijk dan eens bij ons aanbod 22 inch meisjesfietsen, of de 26 inch als ze langer is. Er is altijd een passende fiets die voldoet aan haar smaak en wensen.

Assortiment

Het aanbod varieert van een aantal normale fietsen tot een compleet aanbod aan omafietsen en transportfietsen met leuke extra’s. Al onze modellen zijn uitgevoerd met een stevig frame en goede verlichting zodat de veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast is er de keuze uit een fiets met of zonder versnellingen en zijn veel modellen beschikbaar in meerdere hippe kleuren. Zo is de perfecte fiets altijd beschikbaar.

Bekijk het uitgebreide aanbod 24 inch meisjesfietsen en maak eventueel gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om de keuze wat makkelijker te maken. Bestel gemakkelijk online; geen verzendkosten en snelle levering bij u thuis.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden.Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe meisjesfiets met versnelling! Het is namelijk belangrijk dat uw kind tijdens het fietsen met beide benen bij de grond kan komen. Dit in verband met de veiligheid.