Meisjesfiets 24 inch voor meisjes van 8-12 jaar

De meisjesfiets 24 inch is het meest geschikt voor meisjes van 8 tot 12 jaar. Heeft uw dochter of kleindochter een nieuwe meidenfiets nodig? Transportfietsen, omafietsen en stadsfietsen, hier vindt u het allemaal. Bekijk onderstaand direct ons prachtige en voordelige aanbod.

Weergave 1 to 24 van 42 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 42 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Meisjesfiets 24 inch

Op zoek naar een meisjesfiets 24 inch? Wij hebben deze voor u op een rijtje gezet. Dit zijn allemaal meisjesfietsen met versnellingen. Belangrijk om goed naar de lengte te kijken; die moet rond de 1,30 meter zijn om comfortabel op een 24 inch model te kunnen fietsen. Is ze nog niet op deze lengte? Kijk dan bij de meisjesfietsen 22 inch. Is ze alweer wat groter? Bekijk dan de meisjesfietsen van 26 inch. De juiste maat is van groot belang om prettig om de fiets te zitten en om te voorkomen dat u elk jaar een nieuwe fiets moet aanschaffen.

Meisjesfiets 24 inch kopen

Assortiment 24 inch meisjesfiets

Het aanbod varieert van een aantal normale fietsen tot een compleet aanbod aan omafietsen en transportfietsen met leuke extra’s. Kies uw favoriete kleur en bepaal of de fiets versnellingen moet hebben en of er leuke accessoires bij te vinden zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen veilig op pad gaan. Daarom zijn alle fietsen voorzien van een stevig frame en uiteraard goede verlichting. Zo kunnen de dames goed en veilig op weg. Het enige wat u of uw dochter nog hoeft te kiezen is een fiets naar haar smaak. Dankzij ons ruime assortiment hebben we altijd een 24 inch meisjesfiets die past bij haar wensen. Ado Bike heeft meisjesfietsen van onder andere;

  • Altec
  • Cortina
  • Spirit
  • Static
  • Volare

Bekijk ons aanbod aan de meisjesfiets 24 inch en maak eventueel gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om de keuze wat makkelijker te maken. Bestel gemakkelijk online; wij rekenen geen verzendkosten en bieden daarnaast snelle levering bij u thuis.

Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 24 inch meisjesfiets!