Meisjesfiets 22 inch voor meisjes van 7-9 jaar

Voor meisjes van 7 tot 9 jaar zijn er de meisjesfietsen van 22 inch. Op de fiets naar school, vriendinnen of gewoon om even lekker buiten te spelen. Op de fietsen van Ado Bike is het allemaal een plezier.
8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
8 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 22 inch 

De meisjesfiets 22 inch is een fiets voor meisjes tussen de 7 en de 9 jaar. Een van deze stoere meisjesfietsen zonder versnellingen, is een degelijke fiets voor een goede prijs. Deze fietsen zijn fietsen die al op de echte grote mensen fiets beginnen te lijken. Neem eens een kijkje in het assortiment meisjesfietsen. 

Kortingen meisjesfietsen

Wij werken met heel veel verschillende merken en soorten fietsen. Door dit ruime aanbod kunnen wij de fietsen regelmatig tegen echte stuntprijzen verkopen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,- euro is het ook mogelijk om ze gratis en rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals Cortina en Altec. Na ontvangst van de fiets kan er meteen gebruik van gemaakt worden. 

Assortiment meisjesfietsen

De meisjes worden groter en willen een stoere en mooie fiets die bij hen past. Wij hebben een leuke omafiets in 22 inch maar uiteraard ook de degelijke transportfiets. Hier nog niet kunnen vinden wat u zoekt? Bekijk dan ook alles meisjesfietsen van 22 inch met versnellingen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide benen bij de grond kan komen. DIt helpt met de veiligheid en het op- en afstappen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!