Meisjesfiets 22 inch voor meisjes van 7-9 jaar

Voor meisjes van 7 tot 9 jaar zijn er de meisjesfietsen van 22 inch. Op de fiets naar school, vriendinnen of gewoon om even lekker buiten te spelen. Op de fietsen van Ado Bike is het allemaal een plezier.
15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
15 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 22 inch 

De meisjesfiets 22 inch is een fiets perfect voor kinderen die net leren omgaan met het verkeer. Wat meer zelfstandigheid is iets wat veel kinderen erg graag willen. Natuurlijk wel onder het nauwlettende oog van de ouders. Een eigenfiets is iets wat een kind nooit meer zal vergeten. Waarschijnlijk kunt u zich de eerste eigen fiets ook nog wel herinneren. Het moment dat een kind voor het eerst kan fietsen is toch wel een mijlpaal in het leven. Nu ze waarschijnlijk te groot zijn voor de eerste fiets, is het tijd geworden voor een nieuwe. Een meisjesfiets 22 inch is goed geschikt voor voor meisjes tussen de 7 en de 9 jaar. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide benen bij de grond kan komen. Dit helpt met de veiligheid en het op- en afstappen.Een te grote fiets kan wellicht slim lijken omdat uw kind er in kan groeien. Echter is het ook mogelijk om bij en passende fiets het zadel een stukje hoger te zetten. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! 

Meisjesfiets 22 inch

Assortiment meisjesfiets 22 inch

De meisjes worden groter en willen een stoere en mooie fiets die bij hen past. Wij hebben een leuke omafiets in 22 inch maar uiteraard ook de degelijke transportfiets. De meisjesfiets 22 inch is beschikbaar in vele kleuren en modellen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een perfecte fiets voor zijn of haar dochter uit te kiezen. Een omafiets in deze maat is degelijk en bovendien erg voordelig door de lagere prijs. Een transportfiets beschikt over een voordrager waarmee tassen, boeken gemakkelijk en veilig vervoerd kunnen worden.

Enkele kleuren waar u uit kan kiezen

Kortingen meisjesfietsen

Een van deze stoere meisjesfietsen zonder versnellingen, is een degelijke fiets voor een aantrekkelijke prijs. Deze fietsen beginnen qua uiterlijk steeds meer de vorm van een volwassenfiets aan te nemen. Uiteraard zijn ze wel een stuk kleiner! Neem eens een kijkje in het assortiment meisjesfietsen. Wij werken met heel veel verschillende merken en soorten fietsen. Door dit ruime aanbod kunnen wij de fietsen regelmatig tegen echte stuntprijzen verkopen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,- euro is het ook mogelijk om ze gratis en rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals Cortina en Altec. Na ontvangst van de fiets kan er meteen gebruik van gemaakt worden.