Goedkope meisjesfiets 18 inch voor meisjes van 5-7 jaar

Voor meisjes van 5 tot 7 jaar zijn er de meisjesfietsen van 18 inch. Deze meisjesfietsen zijn perfect voor de eerste keer zelfstandig fietsen. Er zijn fietsen met een mandje voorop, maar ook transportfietsen met een voordrager.
13 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
13 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 18 inch

Een meisjesfiets 18 inch kopen doet u natuurlijk bij adobike.nl. De meisjesfietsen 18 inch zijn het meest geschikt voor meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. De kinderen op deze leeftijd kijken natuurlijk niet naar de veiligheid of de kwaliteit van de fiets. De kinderen letten vooral op het uiterlijk. We hebben daarom kinderfietsen met allemaal verschillende kleuren opgenomen in het assoritment. En voor de geruststelling van de ouders hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat het veilige fietsen zijn van top kwaliteit.

Korting op meisjesfietsen

Wij willen deze fietsen voor iedereen toegangelijk maken en daarom werken wij met mooie kortingen, hierdoor kunt u al snel profiteren van nog scherper geprijsde fietsen. Bekijk alle fietsen op uw gemakje en wie weet zit er een leuke fiets tussen voor de kleindocht, dochter of nichtje. Naast de kortingen is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar af te laten leveren, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestelproces.

Assortiment meisjesfietsen 18 inch 

Ons assortiment kinderfietsen is ontzettend uitgebreid. Op deze pagina vindt u alle meisjesfietsen van 28 inch. Bent u toch op zoek naar jongensfietsen 18 inch? Deze vindt u op de jongensfietsen 18 inch pagina. Kijk rustig rond in de shop en maak gebruik van alle filters om tot de ideale fiets te komen. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Het is bevordelijk voor de veiligheid, dat uw dochter met beide voeten bij de grond kane komen.Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe meisjesfiets!