Meisjesfiets 14 inch voor meisjes van 3-5 jaar

Voor meisjes van 3 tot 5 jaar zijn er de meisjesfietsen van 14 inch. De meisjesfietsen van Ado Bike komen in veel verschillende vormen. Zo zijn er fietsen met poppenzitjes, mandjes en leuke Disney designs.
14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
14 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Meisjesfiets 14 inch

Voor de kleinsten, die de stap hebben gemaakt van de loopfiets naar de echte fiets, hebben wij de meisjesfiets 14 inch. Dit is een fiets voor meisjes van 3 tot 5 jaar. Het is een prachtige stap van loopfiets naar echte fiets. Wat is er nu mooier dan ze op zo'n geweldige kinderfiets op avontuur te zien gaan? Wij hebben in ons assortiment heel veel modellen en kleuren. Wij weten hoe gek de meisjes op felle kleuren zijn, daarom hebben wij ons assortiment daar ook heel goed op ingericht. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. 

Korting op meisjesfietsen

Wij hebben alle fietsen van 14 inch op voorraad. Wij werken met een groot aanbod dat wij altijd up-to-date houden. Wij stunten ook regelmatig met kortingen. In het overzicht van alle meisjesfietsen 14 inch hebben we meteen een knop met de korting. Met deze kortingen zorgen wij er voor dat zo'n leuke kinderfiets voor iedereen binnen handbereik is. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid meteen opstappen als de fiets binnen is!

Of is de 12 inch net te klein , bekijk dan onze 16 inch  meisjesfietsen.

 

Assortiment kinderfietsen

Het ruime assortiment aan meisjesfietsen van Ado Bike maakt dat er voor iedereen wel een fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de juiste framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 14 inch meisjesfiets!