Meisjesfiets 12 inch voor meisjes van 2-4 jaar

Voor meisjes van 2 tot 4 jaar zijn er de meisjesfietsen van 12 inch. Voor deze allerkleinste is het belangrijk dat er veilig gefietst kan worden. Daarom beschikken al deze fietsen over afneembare zijwieltjes.
Weergave 1 to 24 van 38 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 38 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Meisjesfiets 12 inch

Voor de allerkleinsten hebben wij de meisjesfiets 12 inch. Dit is een fiets voor meisjes van 2 tot 4 jaar. Voor de kleine is het toch geweldig om meteen van start te gaan met haar eigen fiets! Wij hebben in ons assortiment heel veel verschillende kleuren. Elk meisje is gek op kleuren en met deze kinderfietsen zit u dan ook zeker goed. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Of ze nu gek is op roze, blauw of groen. Wij hebben het allemaal en het is zelfs in combinaties mogelijk.

Korting op onze meisjesfietsen

Wij hebben alle kinderfietsen op voorraad. Doordat wij werken met zo'n groot aanbod aan meisjesfietsen stunten wij regelmatig met leuke kortingen. In het overzicht van alle meisjesfietsen 12 inch vindt u meteen ook de huidige korting. Zo zorgen wij er voor dat het voor iedereen mogelijk is om zo'n leuke fiets te kopen voor de kleine. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid meteen opstappen als de fiets binnen is! 

Assortiment kinderfietsen

Het ruime assortiment aan meisjesfietsen van Adobike maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste meisjesfiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Het is belangrijk dat uw dochter tijdens het fietsen bij de grond kan komen met beide benen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 12 inch fiets!