Meisjesfietsen

Meisjesfiets kopen: Binnen 24 uur bezorgd

Profiteer nu van hoge kortingen en bekijk ons ruime assortiment van de Meisjesfiets. En wie weet fietst u binnenkort op één van onze prachtige meisjesfietsen. Bekijk ons aanbod hieronder.

Weergave 1 to 24 van 167 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 167 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Meisjesfiets 

Van een meisjesfiets voor de allerkleinsten tot een hippe omafiets voor die opgroeiende puberdochter. In ons assortiment hebben we voor elke prinses een stalen ros beschikbaar. Voor de meisjes die nog een extra paar wieltjes nodig hebben begint ons aanbod bij de meisjesfiets met extra brede bandjes en zijwielen. Verkrijgbaar in het roze of met een schattige bloemenprint op het frame. Voor de stoere meiden hebben we de fiets ook in het blauw!  

Meisjesfiets

Stevige en veilige meisjesfiets 

Kinderen blijven kinderen en die gaan nou eenmaal niet altijd even zuinig om met hun nieuwe fiets. Daarom kunnen onze meisjesfietsen tegen een stootje en zijn ze voorzien van extra veiligheidsmaatregelen om uw kleine meid te beschermen tegen de gevaren van de straat. Denk aan een terugtraprem en een dichte kettingkast tegen te nieuwsgierige kleuters die graag met hun vingertjes overal tussen komen. Zo hoeft u zich als ouder geen zorgen te maken over uw kleine meid.

Assortiment meisjesfietsen

Na het verlaten van de basisschool is het vaak tijd voor een nieuwe fiets. Ook voor deze dames in wording biedt ons assortiment een geschikte meisjesfiets. Een leuke transportfiets met een voordrager of een klassieke omafiets. In verschillende trendy kleuren en keuze uit soort remmen en het aantal versnellingen. Uiteraard voor alle tussenliggende leeftijden hebben we de beste fietsen voor u geselecteerd. Zo is er altijd een passend model voorradig.

In het overzicht ziet u achter de verschillende maten staan voor welke leeftijd die maat meisjesfiets over het algemeen geschikt is.