Wij geven aan Linda Foundation

LINDA. Foundation

De Linda foundation en Superfietsen komen samen in actie! De december maand zit vaak vol leuke cadeaus, etentjes en gezelligheid. Helaas is het zo dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ook in Nederland leven er nog mensen in armoede. Om precies te zijn groeien 1 op de 9 kinderen op in armoede. Dat zijn er ongeveer 380.000! Veel dingen die de meeste mensen voor lief nemen, zijn voor hen al te duur. Denk aan sporten, vakantie of iets simpels zoals een nieuwe trui kopen voor een koude maand. Kinderen zijn nooit verantwoordelijk voor deze financiële problemen, maar hebben er wel degelijk onder te lijden. Uit onderzoek is gebleken dat, kinderen die in armoede opgroeien een achterstand in ontwikkeling oplopen. De Linda foundation helpt deze kinderen daarom graag om van deze maand iets moois te maken. Sinds 2013 hebben zij al meer dan 16.000 gezinnen geholpen!

Samen met de Linda Foundation dragen wij ook graag ons steentje bij aan een geweldige maand voor deze kinderen. Voor elke verkochte fiets in de maand december zullen we €1 doneren! Deze donaties zullen door de Linda Foundation worden omgezet in een luxe cadeaukaart van €600. Hiermee kan een gezin van alles halen. Denk aan eten, kleding, cadeautjes of een leuk uitje. Door cadeaukaarten te geven in plaats van spullen of eten, kunnen gezinnen zelf kiezen wat ze zouden willen hebben. Hoe leuk is het om zelf te kunnen kiezen wat je eet, drinkt of aan hebt!

Het mooie van de Linda Foundation is, dat minimaal 100% van de donaties naar de cadeaukaarten gaan. Nu horen we je al denken; “hoe kan dat dan”? De cadeaukaarten worden bij bedrijven gekocht die de Linda Foundation sponsoren. Deze kaarten hebben meer waarde dan dat er voor betaald wordt door de Linda Foundation, de bedrijven betalen dus als het ware mee. De kosten (overhead, marketing, etc.) van de foundation worden betaald door Linda en de uitgeverij!

Voor meer informatie en vragen kan je terecht op lindafoundation.nl

Zelf in actie komen kan natuurlijk ook: Kom in actie!