29 producten

Kinderfiets 26 inch

Kinderfiets 26 inch is perfect voor ieder kind in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar. Zodra u kinderen naar school toe gaan fietsen is dit natuurlijk het leukst om te doen op een eigen kleurrijke hippe fiets. Bekijk ons ruime aanbod aan kinderfietsen en maak uw zoon, dochter of bijvoorbeeld kleinkinderen blij met een prachtige fiets van Ado Bike. Bekijk hierboven ons ruime assortiment kinderfietsen. Net een maatje groter en graag een praktische fiets? Bekijk dan onze 28 inch transportfietsen. Belangrijk om te weten bij het uitzoeken van een 26 inch kinderfiets, is dat lengte belangrijker is dan leeftijd. Dit heeft te maken met het feit dat niet elk kind natuurlijk even lang is op dezelfde leeftijd. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo zal teleurstelling voorkomen worden en kan uw kind gelijk genieten van de splinternieuwe fiets.

Aanbiedingen Kinderfietsen

Wij van Ado Bike bieden erg veel fietsen aan. Omdat dit vaak grote aantallen betreft, kunnen wij u mooie kortingen en aanbiedingen tonen. Zoals u vast al heeft gezien, kunt u veel korting krijgen op een 26 inch meisjesfiets. Wel is het zo dat niet alle aanbiedingen voor altijd blijven bestaan. Bestel daarom snel de kinderfiets naar keuze en profiteer van deze prachtige hoge kortingen! Wij van Ado Bike kunnen er ook voor zorgen dat de kinderfiets rijklaar wordt afgeleverd, u kunt voor deze optie kiezen tijdens het bestellen. Zo hoeft er, naast de trappers, verder niks afgemonteerd te worden. Een 26 inch kinderfiets is vaak de laatste stap naar een echte volwassen fiets. Vaak beschikkende deze dan ook over luxe specificaties zoals versnellingen of een verende voorvork. Veel merken hebben er voor gekozen dit type fietsen te maken. U kunt daarom kiezen uit een uitgebreid assortiment met erg veel keuze.

Enkele merken op rijtje:

  • Altec
  • Alpina
  • Cortina
  • Volare

Assortiment kinderfietsen 26 inch

Zodra uw kinderen wat groter worden willen ze graag een eigen mooie fiets hebben waarop ze naar vriendjes/vriendinnetjes, de sportclub of naar school kunnen gaan. Bij Ado Bike bieden we een ruim assortiment kinderfietsen 26 inch aan, bekijk het aanbod en bestel snel zo'n hippe kinderfiets voor uw zoon, dochter of kleinkinderen. Er zijn een aantal type fietsen erg populair in de maat 26 inch. Neem bijvoorbeeld de transportfiets. Hiermee is het erg makkelijk tassen en andere spullen te vervoeren door de handige voordrager. Wanneer er ook nog versnellingen opzitten, zijn dit zeer comfortabele en praktische fietsen. Een veel voorkomend model is toch wel de stadsfiets. Hiermee is uw kind binnen een mum van tijd op de plaats van bestemming!