51 producten

Kinderfiets 24 inch

Kinderfiets24 inch is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar. Hiermee kan uw kind helemaal zelf naar school fietsen. En het is helemaal top wanneer dit gedaan wordt op een splinternieuwe fiets! Het aanbod van Ado Bike is ruim, kleurrijk en natuurlijk voordelig! Bekijk het aanbod en kies de perfecte fiets voor uw zoon, dochter of kleinkinderen uit. Een 24 inch kinderfiets is natuurlijk ook perfect om te geven als een verjaardagscadeau! Houd het een verassing of zoek samen de fiets uit die het beste past. Belangrijk bij het zoeken van een kinderfiets is de lengte van degene die op de fiets moet rijden. De categorien van fietsen worden standaard in leeftijd uitgedrukt, echter is de lichaamslengte een stuk belangrijker. Dit heeft alles te maken met het feit dat kinderen qua lengte veel van elkaar kunnen verschillen op dezelfde leeftijd. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo voorkomt u dat de fiets weer opgehaald en geruild moet worden, wat een hoop teleurstelling zal veroorzaken.

Korting op kinderfietsen

Ado Bike heeft voor u een uitgebreid en divers assortiment. Omdat wij in grote aantallen fietsen aanbieden en nauw samenwerken met onze leverancier, kunnen wij u mooie kortingen en andere aanbiedingen tonen. Dit aanbod kan per week of soms zelfs per dag verschillen dus wees er snel bij wanneer u een mooie fiets ziet! Het hoeft niet zo te zijn dat dezelfde fiets over een week nog steeds in de aanbieding is. Mocht u willen, is het mogelijk om de kinderfiets 24 inch rijklaar te ontvangen. Zo hoeft u slechts de trappers in te draaien en is de fiets verder helemaal klaar voor gebruik. Wel zo makkelijke natuurlijk! Een 24 inch kinderfiets lijkt soms al erg op een fiets voor volwassenen. Sommige beschikken zelfs over zeer luxe en comfortabele specificaties. Denk hierbij aan versnellingen en een verende voorvork. Dit maken niet alleen de dagelijkse ritjes een stuk aangenamer, maar ook de verdere lange afstanden. Er bestaan ook veel simpele en daarom goedkopere modellen. Deze beschikken over robuuste specificaties waardoor ze stevig zijn en lang mee gaan.

Kinderfiets 24 inch met of zonder versnellingen?

  • Geen Versnellingen 
  • 2-3 Versnellingen 
  • 9 - 21 Versnellingen 

Assortiment kinderfiets 24 inch

Kinderen ontdekken graag de wereld en dat kan perfect op een van de fietsen van Ado Bike. Omdat geen enkel kind hetzelfde is, bieden wij veel verschillende kleuren aan. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om op een fiets te rijden die helemaal bij de smaak past. Niet alleen de kleuren zijn divers, ook de type fietsen waarop gereden kan worden. De transportfietsen zijn bijvoorbeeld erg populair door de voordrager. Deze ziet er niet alleen trendy uit, maar zorgt er ook voor dat het vervoeren van spullen erg makkelijk gaat. De omafietsen in de kinderfiets 24 inch categorie zijn vooral gewild door de lagere aanschafprijs en de stevigheid. Een wat luxere fiets met meer comfort? Dan is een 24 inch stadsfiets met versnellingen en handremmen helemaal perfect! Kortom, keuze genoeg bij Ado Bike!