3 producten

Kinderfiets 22 inch 

Kinderfiets 22 inch is de perfecte tussenstap van onderbouw naar bovenbouw! Zelf naar school rijden op een splinternieuwe fiets die ook nog eens perfect past. Wat is er nou mooier dan dat? Een van deze kinderfietsen is geschikt voor kinderen tussen de 7 en de 9 jaar. De inchmaat geeft de grootte van de wielen van de fiets aan. Hoe hoger de inchmaat, des te langer degene moet zijn die op de fiets rijdt. Natuurlijk is het mogelijk om op een te grote of te kleine fiets te rijden, maar net als met kleding kan deze beter goed bij de persoon passen! Belangrijk om te weten is dat de lichaamslengte belangrijker is bij het kiezen van een fiets dan de leeftijd van uw kind. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets Een van 22 inch kinderfiets kan ook een prachtig cadeau zijn om te geven aan uw zoon of kleinzoon. Onze kinderfietsen 22 inch zijn fietsen die al aardig op de grote mensen fietsen beginnen te lijken, dit maakt de uiteindelijke overstap naar de grotere fietsen dan ook een stuk gemakkelijker. Natuurlijk zijn ze wel een stuk kleiner!

Specificaties van een kinderfiets 22 inch

Een kinderfiets 22 inch kan beschikken over specificaties die uniek zijn voor dat model. Ondanks dat al deze fietsen tot dezelfde categorie behoren, kan er dus veel verschil bestaan. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal waar het frame van gemaakt is. Dit kan bestaan uit aluminium of staal. Komt de fiets vaak in de regen of überhaupt constant buiten te staan, dan is een aluminium frame aan te raden. Dit roest namelijk niet en gaat daardoor langer mee. Een kinderfiets 22 inch is beschikbaar in vele verschillend kleuren. Elk kind heeft een eigen smaak, dus het is wel zo leuk als er genoeg fietsen zijn om uit te kiezen natuurlijk!

Enkele beschikbare kleuren

  • Blauw 
  • Grijs 
  • Groen 

Door ons ruime aanbod aan kinderfietsen 22 inch kunnen wij regelmatig leuke kortingen aanbieden, zoals nu ook het geval is. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de fietsen geheel rijklaar te laten afleveren. Dit geldt voor de verschillende merken zoals Cortina en Altec. Op deze manier heeft u er zelf geen drukte van en kan uw zoon of dochter meteen van de kinderfiets 22 inch genieten.

Assortiment aan fietsen 22 inch

Als de kinderen wat groter worden willen ze natuurlijk graag een leuke fiets die bij hen past. Wij leveren onder andere een prachtige transportfiets in 22 inch maar uiteraard ook voor de sportieve fiets zit u bij Ado Bike goed. Op deze manier is er voor iedereen wel wat naar wens te vinden in onze webshop. Daarnaast hebben we natuurlijk ook fietsen in alle andere mogelijke inch maten.