38 producten

Kinderfiets 20 inch 

De kinderfiets 20 inch is de ideale fiets voor kinderen tussen de 6 en de 8 jaar. Op deze leeftijd willen ze graag zelf al meer de wereld, of in ieder geval de straat, gaan ontdekken. Een mooie nieuwe fiets kan hiervoor het perfecte middel zijn! Zowel jongens als meisjes kunnen terecht op een van deze mooi fietsen. Er zijn dan ook veel kleuren en modellen te vinden zodat iedereen op een perfect passende 20 inch kinderfiets kan rijden. Veel merken hebben fietsen in deze categorie gemaakt omdat ze namelijk mateloos populair zijn. Één van deze kinderfietsen is een super leuk cadeau om op de verjaardag aan uw kind of kleinkind. Onze kinderfietsen 20 inch zijn fietsen die al aardig op de grote mensen fietsen beginnen te lijken, dit maakt de uiteindelijke overstap naar een wat grotere fiets dan ook een stuk simpeler. Belangrijk om rekening mee te houden bij het uitzoeken van de perfecte kinderfiets 20 inch, is de lichaamslengte van uw kind. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest, raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 20 inch fiets! 

Assortiment Kinderfietsen 20 inch

Als de kinderen wat groter worden willen ze natuurlijk graag een leuke fiets die bij hen past. Wij leveren onder andere een prachtige transportfiets in 20 inch maar uiteraard ook voor de sportieve fiets zit u bij Ado Bike goed. Op deze manier is er voor iedereen wel wat naar wens te vinden in onze webshop. Daarnaast hebben we natuurlijk ook fietsen in alle andere mogelijke inch maten.  Een kinderfiets 20 inch in een transportfiets model, beschikt over een handige voordrager. Hiermee kunnen op een makkelijke manier schooltassen of bijvoorbeeld boeken vervoerd worden. Deze fietsen kunnen ook over wat minder opvallende specificaties. Denk bijvoorbeeld aan verschillende remmen, zijwieltjes of het materiaal van het frame. U kunt de filters gebruiken om precies dé fiets te tonen die bij uw wensen past!

Enkele polulaire kleuren

  • Zwart
  • Blauw
  • Roze
  • Wit

Kortingen Kinderfietsen

Door ons ruime aanbod aan kinderfietsen kunnen wij zo nu en dan leuke actieprijzen aanbieden, zoals nu ook het geval is. Houd deze pagina goed in gaten want de acties hebben een beperkte looptijd! Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de fietsen rijklaar te laten maken. Dit geldt voor de verschillende merken zoals Cortina en Altec. Op deze manier heeft u er zelf geen drukte van en kan uw zoon of dochter meteen fietsen.