18 producten

Kinderfiets 18 inch 

Een Kinderfiets 18 inch kopen doet u het voordeligst bij Ado Bike. De Kinderfietsen 18 inch zijn het meest geschikt voor kinderen die graag van de buitenlucht houden. Lekker na school een rondje fietsen met papa en mama is een van de leukste dingen die er is! Hoe kan dat nou beter en leuker gemaakt worden dan met een splinternieuwe fiets van Ado Bike. Een kinderfiets 18 inch past doorgaans erg goed bij kinderen met de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Op deze leeftijd hecht je natuurlijk nog niet zoveel waarde aan de kwaliteit van de fiets maar meer aan de kleuren en het uiterlijk van de iets, al wilt u als ouder natuurlijk wel de goede kwaliteit! Bij Ado Bike zit u dan ook op beide vlakken goed! Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. De leeftijdscategorie is dan ook meer een indicatie op het gebied van een fiets kiezen. De lichaamslengte van en kind is veel belangrijker. Om er zeker van te zijn dat u de juiste kinderfiets 18 inch kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! 

Assortiment Kinderfietsen 18 inch en meer

Ons assortiment kinderfietsen 18 inch bestaat uit stoere fietsen zoals de mooie Alpina Trial Green, of wat te denken van de hippe Volare Blue Cruiser. Mocht u toch op zoek zijn naar iets anders? Geen probleem want in onze andere categorieën zoals Meisjesfietsen is er vast iets naar wens te vinden! Een kinderfiets 18 inch kan zeer divers zijn, ondanks dat ze tot dezelfde categorie behoren. Zo bestaan er niet alleen een hele hoop kleuren, maar natuurlijk ook modellen en merken. Zijwieltjes zitten er op deze fietsen niet meer bij. Uiteraard zijn deze wel los te bestellen mocht dit nodig zijn. Een erg populair model onder de jonge scholieren is de transportfiets. Door de voordrager is het mogelijk makkelijk tassen of andere spullen te vervoeren. Omdat kinderen vaak al een eigen smaak hebben, heeft Ado Bike voor u een grote selectie aan kleuren. Toch meer op zoek naar een robuust kinderfiets 18 inch model? Kijk dan eens naar het aanbod omafietsen. Deze zijn zeer stevig en kunnen zeker wel tegen een stootje. De volwassen variant is al jaren lang het populairste model van Nederland. Vandaar dat er tegenwoordig ook veel uitvoeringen voor kinderen van bestaan.

Een aantal populaire kleuren op een rijtje:

  • Blauw 
  • Zwart 
  • Rood 

Korting op Kinderfietsen

Wij bieden regelmatig hoge kortingen aan op ons assortiment kinderfietsen, hierdoor kunt u al gauw eens profiteren van nog scherper geprijsde fietsen. Bekijk hieronder of er een leuke kinderfiets 18 inch voor uw (klein)kind tussen zit en bestel ze met een leuke korting tot wel €28,-! Naast de kortingen is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar af te laten leveren, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestelproces. U krijgt u fiets dan bijna helemaal gemonteerd geleverd. U hoeft alleen nog maar de trappers in te draaien en het stuur goed te zetten. Hoe leuk is het wanneer uw kind 10 minuten na levering al kan genieten van een nieuwe kinderfiets 18 inch?

[powr-popup id="65279077_1659354748"]