32 producten

Kinderfiets 16 inch 

De Kinderfiets 16 inch is de meest geschikte fiets voor kinderen die graag van avontuur en plezier houden! Zowel jongens als meisjes kunnen gebruik maken van een van deze mooie fietsen. De 16 inch fietsen passen goed bij kinderen tussen de leeftijd van 4 en 6 jaar. Op die leeftijd is fietsen  één van de leukste dingen die er is, het is daarom ook van belang dat de fiets er wat leuk uitziet, en dat kan zeker met onze leuke Disney prints van bijvoorbeeld Cars of Secret Life of Pets. Bekijk nu samen met uw zoon of kleinzoon ons ruime assortiment Kinderfiets 16 inch en kijk of er wat leuks tussen zit. Belangrijk om rekening te houden tijdens het uitzoeken van een van deze fietsen, is de lengte van uw kind. Kinderen in de categorie 4 tot 6 jaar kunnen namelijk veel van elkaar verschillen qua lengte. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! 

Assortiment Kinderfietsen 16 inch

Ons ruime assortiment Kinderfietsen 16 inch bestaat uit vele soorten leuke fietsen zoals de Alpina Brave J16 Orange, of wat te denken van deze stoere Volare Disney Cars Jongensfiets. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere fiets? Geen probleem want in ons ruime assortiment fietsen is er altijd wel wat moois te vinden! Ado Bike heeft voor u een zeer divers assortiment met daarin veel modellen. Een kinderfiets 16 inch is een van de meest diverse fietscategorieën om uit te kiezen. Denk hierbij aan een transportfiets, stadsfiets of omafiets. Een transportfiets kan erg handig zijn voor het vervoeren van schooltassen of andere kleine spulletjes. Sommige 16 inch kinderfietsen beschikken over zijwieltjes waarmee uw zoon of dochter op een veilige manier kennis kan maken met het verkeer. Omdat ieder kind een eigen mening en voorkeur heeft, hebben wij veel verschillende kleuren in ons assortiment opgenomen.

Enkele beschikbare kleuren zijn:

  • Blauw 
  • Geel
  • Grijs 
  • Zwart 

Korting op de Kinderfietsen

Het ruime aanbod aan fietsen geeft ons de mogelijkheid dat we zo nu en dan mooie hoge kortingen kunnen geven. Op de Kinderfiets 16 inch geven we zelfs kortingen van €40,-! Profiteer ook van deze kortingen en bestel nu zo'n stoere kinderfiets tegen een zeer voordelige prijs. Niet alleen kunt u gebruik maken van de kortingen, want naast de korting is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar te laten maken, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestellen.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]