22 producten

Kinderfiets 14 inch: Goedkoop bij Ado Bike

De kinderfiets 14 inch is er speciaal voor jongens en meisjes tussen de 3 en 4 jaar. De 14 inch heeft betrekking op de grootte van de wielen van de fiets. Hoe groter die wielen des te langer de persoon moet zijn die er op wilt rijden. Bij een kinderfiets wordt de maat vaak uitgedrukt in de leeftijd van het kind. Echter zijn dit geen exacte data die u perse aan moet houden. Belangrijker om rekening mee te houden is de lengte van uw zoon of dochter. Het kan slim lijken om een fiets te kopen die net wat groter is dan uw kind eigenlijk nodig heeft, echter is dit niet altijd het geval. Dit heeft te maken met het feit dat het voor de veiligheid erg belangrijk is dat uw kind met beide benen bij de grond kan komen. Er zeker van zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter? Dan raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! Een kinderfiets 14 inch is een prachtige stap van loopfiets naar echte fiets. Wat is er nu mooier dan ze op zo'n geweldige kinderfiets op avontuur te zien gaan? Wij hebben in ons assortiment heel veel modellen en kleuren. Wij weten hoe gek de kinderen op felle kleuren zijn, daarom hebben wij ons assortiment daar ook heel goed op ingericht. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Sommige kinderfietsen 14 inch beschikken ook over leuke extra’s, zoals een poppenzitje op de bagagedrager of klein mandje voorop de fiets.

Korting op kinderfiets 14 inch

Elke kinderfiets 14 inch in deze categorie is op voorraad en leverbaar vanuit het magazijn van de leverancier. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht van wat er te bestellen valt. Omdat het aanbod redelijk groot is en we met veel fietsen werken, kunnen wij voor u altijd scherpe prijzen en zelfs korting bieden. Met deze kortingen zorgen wij er voor dat zo'n leuke kinderfiets voor iedereen binnen handbereik is. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meteen opstappen als de fiets binnen is! Een 14 inch kinderfiets beschikt altijd over een paar zijwieltjes waar mee op een veilige manier gefietst kan worden. Wanneer uw zoon of dochter de fietsvaardigheden voldoende onder controle heeft, kunnen de zijwieltjes uiteraard weer van de kinderfiets 14 inch verwijderd worden.

Verschillende kleuren 14 inch kinderfiets:

  • Blauw
  • Zwart
  • Roze

Assortiment kinderfietsen

Het ruime assortiment aan kinderfietsen van Ado Bike maakt dat er voor iedereen wel een fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle meisjesfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. Een kinderfiets 14 inch kan voorkomen in veel verschillende modellen. Neem bijvoorbeeld de omafiets. Deze is erg stevig en robuust en beschikt over simpele onderdelen die erg lang mee gaan! Deze fietsen worden al meer dan een eeuw op deze manier gemaakt. Dit laat dan ook zien dat ze ongekend populair zijn. Een ander populair model wat het ook erg goed doet bij volwassenen, is de transportfiets. Door de handige voordrager is het mogelijk kleine spullen of bijvoorbeeld een tas te vervoeren.  Een kinderfiets 14 inch beschikt altijd over een stevig stalen frame. Hierdoor kan de fiets zeker wel tegen een stootje. Naast de eerder genoemde zijwieltjes, heeft elke fiets ook een terugtraprem om de veiligheid te waarborgen. Zo heeft u altijd een fijn gevoel wanner uw kindje er op uit gaat!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]