18 producten

Kinderfiets 12 inch voor 2 tot 4 jaar 

Kinderfiets 12 inch is er voor de allerkleinste die toch willen genieten van de buitenlucht. Deze fietsen zijn geschikt voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Belangrijk om te weten is dat voor een kinderfiets 12 inch de lengte van uw kind belangrijker is dan de leeftijd. Dit heeft alles te maken met het feit dat kinderen nogal van elkaar kunnen verschillen qua lichaamslengte. Niet elk kind is natuurlijk even lang op dezelfde leeftijd. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! Voor de kleine is het toch geweldig om meteen van start te gaan met je eigen fiets! Wij hebben in ons assortiment heel veel verschillende kleuren. Ieder kind is gek op kleuren en met deze 12 inch kinderfietsen zitten ze zeker goed. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Of ze nu gek is op roze, blauw of groen. Omdat het kinderfietsen betreft, beschikken de fietsen ook vaak over leuke kleuren combinaties en patronen.

Korting op onze fietsen?

Wij hebben elke kinderfiets 12 inch die op de website staan op voorraad. Doordat wij werken met zo'n groot aanbod aan kinderfietsen stunten wij regelmatig met leuke kortingen. In het overzicht van alle kinderfietsen 12 inch vindt u meteen ook de huidige korting. Zo kan iedereen de perfecte fiets uitkiezen! Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid of jongen meteen opstappen als de fiets binnen is! Elke kinderfiets 12 inch beschikt over zijwieltjes waarmee het mogelijk is goed te leren rijden. Uiteraard zijn deze weer te demonteren wanneer de fietsvaardigheden goed zijn aangeleerd. Sommige kinderfietsen beschikken ook over leuke extra’s zoals een poppenzitje achterop en een mand voorop. Het frame van een kinderfiets 12 inch is altijd gemaakt van staal zodat deze voldoende stevig is.

  • Zijwieltjes
  • Leuk extra’s
  • Stevige frame

Assortiment kinderfiets 12 inch

Het ruime assortiment aan kinderfietsen in de maat 12 inch van Adobike, maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit. Veel fietsmerken hebben namelijk fietsen van dit type gemaakt. Ze zijn namelijk erg populair onder de kinderen van Nederland! Staat de fiets die u zoekt niet op deze pagina? Bekijk dan eens alle kinderfietsen in ons assortiment. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]