Kerst cadeau tips

Kerst valt dit jaar op dinsdag en woensdag. Op deze speciale pagina doet u inspiratie op voor leuke cadeautjes die prima onder de kerstboom passen of toch daarnaas. Bijvoorbeeld een lamp of slot voor de veiligheid en een krat of fietstas om spullen mee te vervoeren. Voor ieder een passend kerst cadeau!

Cadeaus tot €15

Cadeaus tot €15 tot €25

Cadeaus van €25 tot €75

Cadeaus boven de €75

Weergave 1 to 24 van 149 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 149 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De Beste Kerstcadeaus voor u, van Ado Bike

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. De maand december staat in de maand van gezelligheid, feestjes, familie en natuurlijk cadeautjes! Nadat Sinterklaas is geweest denkt iedereen al gelijk aan de volgende feestdagen en dat is natuurlijk Kerstmis. Voorheen was Sinterklaas de onbetwiste feestdag van Nederland, maar steeds meer mensen zien ook de Kerstdagen als een optie om cadeaus te geven en te krijgen. Het kan natuurlijk ook allebei, maar dan moet u zich wel heel goed hebben gedragen heel het jaar! Voor de echt fanatieke of juist beginnende fietsers, zijn fiets gerelateerde cadeaus helemaal top! Zo krijgen de startede fietsers ze een introductie van wat de sport en fietsen te bieden hebben. En de veteranen en fanatieke fietsers kunnen zo dat ene onderdeel bemachtigen dat hun rit nóg beter zal laten verlopen.

Verschillende cadeautjes

De Cadeaus in deze categorie zijn perfect voor onder de Kerstboom. Om het voor u een stuk makkelijker te maken zijn de producten onderverdeeld in verschillende prijsklassementen. Zo weten de kerstman en u gelijk waar u aan toe bent. Het eerste klassement bevat cadeaus tot €15. Hier kunt kinderhelmen, transportkratten, fietspompen en meer vinden. Het lastig is alleen wel dat geen van deze dingen in een sok past. Tenzij u een uitzonderlijk grote schoenmaat heeft! Hierna komen de cadeaus tussen de €15 en €25. Denk hierbij aan leuke cadeaus als stevige sloten, hoogwaardige fietstassen, handige voordragers en meer! Het voordeel van een ketting- of hangslot is dat u deze wellicht nog in de boom kan hangen ook. Kies er wel eentje uit in de kleuren van kerst, dat staat net wat beter in de boom. Cadeaus tussen de €25 en €75  pakken net even wat groter uit. Hier zit bijvoorbeeld al een loopfiets tussen. Grote bakkersmanden voor op transportfietsen zitten ook in dit prijsklassement. Het leuke aan een grote bakkersmand is dat hier nog meer cadeautjes in passen! De laatste cadeaus zijn die van boven de €75. Dit zijn bijna allee gave kinderfietsen uit het assortiment van Ado Bike. Speelse kleuren en stoere designs spannen de kroon in deze categorie. Een kinderfiets vinden onder de kerstboom is bijna het leukste wat een kind ooit kan overkomen!

Een helpend elfje nodig?

Omdat december toch al een drukke maand is, kunt u wellicht wel een van de elfjes van de Kerstman gebruiken? Bij Ado Bike werken wij namelijk nauw samen met de Noordpool en hebben zo een aantal elfjes die ons helpen. U kunt contact met ze opnemen wanner u hulp nodig heeft met het zoeken naar het perfecte Kerstcadeau.