Jongensfiets 24 inch | 8-12 jaar

Jongensfiets 24 inch voor jongens van 8-12 jaar

Weergave 1 to 24 van 32 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 32 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Jongensfiets 24 inch 

Een jongensfiets 24 inch voor elke jongen van 8 tot 12 jaar. Dat is wat wij elke jongen gunnen. Wij hebben namelijk een prachtig aanbod. Jongens die graag buiten zijn en gek zijn op fietsen zitten bij ons goed. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Kerst, Sinterklaas of een verjaardag? Kijk gerust eens rond in ons assortiment van de jongensfiets 24 inch.

Aanbiedingen jongensfietsen  

Wij hebben een zeer compleet aanbod aan jongensfietsen. Dit houden wij ook altijd up-to-date. Hierdoor kunnen wij regelmatig enkele mooie aanbiedingen doen met onze . Dit met kortingen tot wel €50,-. Veel van deze aanbiedingen kunnen gewoon rijklaar afgeleverd worden. Zo heeft u totaal geen zorgen. Het enige wat u hoeft te doen is het bestellen van één van deze fietsen. 

Assortiment jongensfiets 24 inch

Wij hebben een zeer compleet assortiment jongensfietsen. Wij hebben bijvoorbeeld een super stoere jongensfiets 24 inch voor de jongens die van avontuur houden. Met mooie kleuren en een stalen frame. Maar ook een transportfiets met versnellingen is een mogelijkheid. Zo maakt jouw jongens indruk op het schoolplein. Dat is wat er zeker gaat gebeuren met een van onze jongensfietsen.