Jongensfiets 20 inch | 6-8 jaar

Jongensfiets 20 inch voor jongens van 6-8 jaar

23 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
23 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Jongensfiets 20 inch | 6-8 Jaar

De jongensfiets 20 inch is geschikt voor jongens van 6 tot 8 jaar. Kinderen zijn vaak gek op buitenspelen en fietsen. Wij hebben daarom deze fietsen speciaal voor de jongens. Zo zorgt u dat de jongens hun energie ook kwijt kunnen. De fietsen kunnen tegen een stootje en hebben een super stoer uiterlijk. Ze weten vaak zelf heel goed wat ze willen. Dus kijk samen gerust rond in de shop op zoek naar dé jongensfiets.

Aanbiedingen jongensfietsen

Wij begrijpen dat u uw zoon of kleinzoon heel blijft wilt maken met een nieuw fiets. Wij hebben voor elk budget een geschikte fiets. Wij hebben direct de korting bij de fiets vermeld. Dit geldt voor iedere jongensfiets van 20 inch maar ook de andere wielmaten zoals de 22 inch en 24 inch voor de iets oudere jongens.

Assortiment jongensfietsen 20 inch

Nadat de jongens hun eerst fiets hebben versleten wordt het tijd voor de volgende stap. Daarvoor zijn deze fietsen absoluut geschikt. Bekijk alle verschillende kleuren en maak uw keuze. Veiligheid is daarbij ook heel belangrijk natuurlijk. Bijna alle fietsen zijn voorzien van reflectoren. Een groot gedeelte van de kinderfietsen wordt rijklaar bij u afgeleverd. Uw jongen kan na ontvangst van de fiets meteen de hort op!