Jongensfietsen

Weergave 1 to 24 van 205 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 205 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jongensfietsen 

Jongens spelen en fietsen maar al te graag buiten de deur. Dat is dan ook de reden dat een nieuwe jongensfiets vaak hoog op het verlanglijstje staat wanneer ze jarig zijn of als Sinterklaas voor de deur staat. De onbetaalbare lach op het gezicht van uw zoon is één van de mooiste dingen die hij u kan geven.

Om uw kind zo veilig mogelijk de weg op te sturen zijn de kleinste modellen uitgerust met een paar zijwieltjes en brede banden. Zo is de fiets lekker stabiel en leren ze er stapje voor stapje mee om te gaan. Alle jongensfietsen zijn voorzien van een terugtraprem. Versnellingen zijn beschikbaar vanaf de grotere maten. Tot die tijd zullen ze het zonder moeten doen.

Assortiment jongensfietsen 

Ons assortiment begint al bij jongensfietsen voor de allerkleinsten. En omdat een jongensfiets niet meegroeit met henzelf, hebben we voor elke leeftijd een passende maat. Veel van onze jongensfietsen zijn verkrijgbaar in een stoere kleur, zoals blauw, groen, rood of zwart. Aan de linkerkant van de pagina ziet u alle beschikbare maten en de bijbehorende leeftijd, zodat u altijd de juiste koopt. Ook alle andere filters kunt u gebruiken om uw selectie aan te passen.

Ook als ze na het verlaten van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan, hebben een mooi aanbod aan stoere jongensfietsen. Coole frames of een hippe transportfiets om helemaal de man te zijn en indruk te maken op vriendjes en vriendinnetjes. Veel modellen zijn leverbaar met handremmen en versnellingen voor een optimale rit.