Jongensfietsen

Jongensfiets met scherpe prijzen: Tot wel 50% Korting!

Bekijk ons ruime aanbod van de Jongensfiets hieronder en maak keuze uit wel meer dan 20 Jongensfietsen! Bestel vandaag nog en profiteer van kortingen tot wel 50%. Alle Jongensfietsen van AdoBike zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Weergave 1 to 24 van 62 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 62 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Jongensfiets 

Jongensfiets kopen? De meeste jongens spelen en fietsen maar al te graag buiten de deur. Dat is dan ook de reden dat een nieuwe jongensfiets vaak hoog op het verlanglijstje staat wanneer ze jarig zijn of als Sinterklaas voor de deur staat. De onbetaalbare lach op het gezicht van uw zoon is één van de mooiste dingen die hij u kan geven.

Om uw kind zo veilig mogelijk de weg op te sturen zijn de kleinste modellen uitgerust met een paar zijwieltjes en brede banden. Zo is de jongensfiets lekker stabiel en leren ze er stapje voor stapje mee om te gaan. Alle jongensfietsen zijn voorzien van een terugtraprem. Versnellingen zijn beschikbaar vanaf de grotere maten. Tot die tijd zullen ze het zonder moeten doen.

jongensfiets

Assortiment jongensfietsen 

Ons assortiment begint al bij de jongensfiets voor de allerkleinsten. En omdat een jongensfiets niet meegroeit met henzelf, hebben we voor elke leeftijd een passende maat. Veel van onze jongensfietsen zijn verkrijgbaar in een stoere kleur, zoals blauw, groen, rood of zwart. Aan de linkerkant van de pagina ziet u alle beschikbare maten en de bijbehorende leeftijd, zodat u altijd de juiste koopt. Ook alle andere filters kunt u gebruiken om uw selectie aan te passen.

Bekijk bijvoorbeeld eens het assortiment van de Jongensfiets 24 inch, of toch liever een maatje groter met de Jongensfiets 26 inch?

Ook als ze na het verlaten van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan, hebben een mooi aanbod aan stoere jongensfietsen. Coole frames of een hippe transportfiets om helemaal de man te zijn en indruk te maken op vriendjes en vriendinnetjes. Veel modellen zijn leverbaar met handremmen en versnellingen voor een optimale rit.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!