Jongensfiets 24 inch Met Versnellingen | 8-12 jaar

Jongensfiets 24 inch met versnellingen voor jongens van 8-12 jaar

Voor jongens van 8 tot 12 jaar zijn er de jongensfietsen van 24 inch met versnelling. Naar school fietsen is helaas niet altijd even leuk. Om het toch wat fijner te maken, is een fiets met versnellingen geen overbodige luxe. Op deze fietsen kan uw zoon comfortabel onderweg zijn.
Weergave 1 to 24 van 42 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 42 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Jongensfiets 24 inch met versnellingen

Een jongensfiets 24 inch met versnellingen is perfect voor elke jongen die met regelmaat grote afstanden moeten fietsen, bijvoorbeeld voor naar school. Bij Adobike hebben we een ruim assortiment aan jongensfietsen met versnellingen.

Ook met een wielmaat van 24 inch en dus speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. In het bovenstaande aanbod vindt u ons uitgebreide aanbod. Zo hebben voor elk kind een passende tweewieler. Of uw (klein)kind nu een stoere zwarte of grijze fiets wil of juist een prachtige blauwe of rode fiets wil. Bij onze jongensfietsen 24 inch met versnellingen vindt u zeker het gewenste product voor hem.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!