Jongensfiets 24 inch | 8-12 jaar

Jongensfiets 24 inch voor jongens van 8-12 jaar

Op zoek naar een betrouwbare jongensfiets 24 inch? bekijk hieronder dan ons ruime assortiment aan jongensfietsen en profiteer tijdelijk van leuke kortingen!

Weergave 1 to 24 van 33 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 33 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Jongensfiets 24 inch 

Een jongensfiets 24 inch voor elke jongen van 8 tot 12 jaar. Dat is wat wij elke jongen gunnen. Bij AdoBike hebben we namelijk een prachtig aanbod aan jongensfietsen. Jongens die graag buiten zijn en gek zijn op fietsen zijn bij AdoBike aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Kerst, Sinterklaas of een verjaardag? Kijk gerust eens rond in ons assortiment van de jongensfiets 24 inch.

jongensfiets 24 inch

Assortiment jongensfiets 24 inch

Wij hebben een zeer compleet assortiment van jongensfietsen. Wij hebben bijvoorbeeld een super stoere jongensfiets 24 inch voor de jongens die van avontuur houden. Met mooie kleuren en een stalen frame zoals deze Altec Kinderfiets. Maar ook een transportfiets met versnellingen is een mogelijkheid zoals deze Static jongensfiets. Zo maakt jouw jongens indruk op het schoolplein. Dat is wat er zeker gaat gebeuren met een van onze jongensfietsen. Al onze fietsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren; natuurlij zijn zwart en blauw de meest voorkomende, maar ook groene en rode fietsen hebben we standaard op voorraad. Het is ook altijd leuk om de fiets van een leuke accessoire te voorzien, zoals een voordrager of

Aanbiedingen jongensfietsen  

Wij hebben een zeer compleet aanbod aan jongensfietsen van 24 inch. Dit houden wij ook altijd up-to-date. Hierdoor kunnen wij regelmatig enkele mooie aanbiedingen doen doormiddel van leuke kortingen tot wel €50,-. Veel van deze aanbiedingen kunnen gewoon rijklaar afgeleverd worden. Zo heeft u totaal geen zorgen. Het enige wat u hoeft te doen is het bestellen van één van deze fietsen. Wij bezorgen deze dan geheel gratis bij u thuis.