Jongensfiets 22 inch voor jongens van 7-9 jaar

Voor jongens van 7 tot 9 jaar zijn er de jongensfietsen van 22 inch. Deze fietsen hebben bijna hetzelfde model als fietsen voor volwassenen. De transportfiets is een erg populair model en is daarom ook uitgebracht in een kindervariant.
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Jongensfiets 22 inch 

De jongensfiets 22 inch is een fiets voor jongens tussen de 7 en de 9 jaar. Een van deze stoere jongensfietsen is een prachtig cadeau voor uw zoon of kleinzoon. Deze jongensfietsen 22 inch zijn fietsen die al op de echte grote mensen fiets begint te lijken. Bekijk het assortiment maar eens rustig met uw zoon of kleinzoon. 

Kortingen jongensfietsen

Doordat wij een ruim aanbod hebben met allemaal verschillende soorten fietsen, kunnen wij ook  mooie kortingen aanbiedingen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,-  is het ook mogelijk om ze rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals Cortina en Altec. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kan uw jongen meteen opstappen.

Assortiment jongensfietsen 22 inch

De jongens worden groter en willen een stoere fiets die bij hun past. Wij hebben zelfs een prachtige transportfiets in 22 inch maar uiteraard ook de sportieve fiets. Zodat wij in ons assortiment van de jongensfiets 22 inch voor iedereen iets leuk hebben. Uiteraard hebben we ook fietsen in alle andere inch maten. Bijvoorbeeld de 24 inch

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe jongensfiets!