Jongensfiets 16 inch voor jongens van 4-6 jaar

Voor jongens van 4 tot 6 jaar zijn er de jongensfietsen van 16 inch. Voor een stoere jongensfiets zit u hier goed. Er zijn zelfs fietsen die gebaseerd zijn op een crossmotor. Veel 16 inch fietsen hebben afneembare zijwieltjes.
Weergave 1 to 24 van 35 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 35 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Jongensfiets 16 inch 

De Jongensfiets 16 inch is de meest geschikte fiets voor jongens in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Op die leeftijd is fietsen  één van de leukste dingen die er is, het is daarom ook van belang dat de fiets er wat leuk uitziet, en dat kan zeker met onze leuke Disney prints van bijvoorbeeld Cars of Secret Life of Pets. Bekijk nu samen met uw zoon of kleinzoon ons ruime assortiment Jongensfietsen 16 inch en kijk of er wat leuks tussen zit.

Korting op de Jongensfietsen

Het ruime aanbod aan fietsen geeft ons de mogelijkheid dat we zo nu en dan mooie hoge kortingen kunnen geven. Op de Jongensfiets 16 inch geven we zelfs kortingen van €40,-! Profiteer ook van deze kortingen en bestel nu zo'n stoere Jongensfiets tegen een zeer voordelige prijs. Niet alleen kunt u gebruik maken van de kortingen, want naast de korting is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar te laten maken, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestellen.

Assortiment Jongensfietsen 16 inch

Ons ruime assortiment Jongensfietsen 16 inch bestaat uit vele soorten leuke fietsen zoals de Alpina Brave J16 Orange, of wat te denken van deze stoere Volare Disney Cars Jongensfiets. Mocht u toch op zoek zijn naar een andere fiets? Geen probleem want in ons ruime assortiment fietsen is er altijd wel wat moois te vinden!

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn, zeker op deze leeftijd, en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!