Jongensfiets 14 inch voor jongens van 3-5 jaar

Voor jongens van 3 tot 5 jaar zijn er de jongensfietsen van 14 inch. Om er voor te zorgen dat uw zoon extra blij is met zijn nieuwe fiets, hebben alle jongens fietsen van 14 inch een uniek en speels design. Een goed voorbeeld hiervan is de bekende Disneyfilm Cars.
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Jongensfiets 14 inch

De Jongensfiets 14 inch is de ideale fiets voor jongens in de leeftijd van 3 tot 5 jaar. Voor de jonge fietsers die net zijn begonnen met fietsen is het natuurlijk het mooist om dit te kunnen doen op één van onze stoere jongensfietsen. Bekijks ons ruime aanbod Jongensfietsen 14 inch en kies één van de vele vrolijke fietsen voor bijvoorbeeld uw zoon. 

Korting op Jongensfietsen

Ons ruime assortiment aan jongensfietsen maakt het mogelijk dat we met grote regelmaat kortingen kunnen geven, vandaar dat we nu ook mooie kortingen kunnen geven op de jongensfiets 14 inch tot wel €25,-! Dit maakt het aanschaffen van een fiets voor uw zoon of bijvoorbeeld neefje of kleinkind nog interessanter. We geven ook nog de mogelijkheid om de jongenfiets rijklaar te maken, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestellen. 

Assortiment Jongensfietsen 14 inch

Het brede aanbod aan fietsen maakt dat er voor iedereen wel een fiets naar wens te vinden is in onze webshop, mocht u toch naar wat anders op zoek zijn dan een jongensfiets bekijk dan ook eens onze Meisjesfietsen 14 inch of wat te denken van de populaire Omafietsen 24 inch.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste jongensfiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 14 inch jongensfiets!