Jongensfiets 14 inch voor jongens van 3-5 jaar

Voor jongens van 3 tot 5 jaar zijn er de jongensfietsen van 14 inch. Om er voor te zorgen dat uw zoon extra blij is met zijn nieuwe fiets, hebben alle jongens fietsen van 14 inch een uniek en speels design. Een goed voorbeeld hiervan is de bekende Disneyfilm Cars.
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Volare Cruiser 14 inch Kinderfiets Geel | Jongensfiets
  € 127,- € 104,- korting 23,-
 2. Volare Thombike 14 inch Kinderfiets Blauw | Jongensfiets
  € 129,- € 104,- korting 25,-
 3. Volare Thombike 14 inch Kinderfiets Grijs-Rood | Jongensfiets
  € 129,- € 104,- korting 25,-
 4. Volare Freedom 14 inch Kinderfiets Zwart | 2018 Jongensfiets
  € 124,- € 102,- korting 22,-
 5. Volare Blade 14 inch Kinderfiets Zwart | Jongensfies
  € 129,- € 109,- korting 20,-
 6. Volare Blaze 14 inch kinderfiets rood | jongensfiets
  € 149,- € 124,- korting 25,-
 7. Volare Yipeeh Super Blauw 14 inch Jongensfiets
  € 129,- € 105,- korting 24,-
 8. Volare Yipeeh 14 inch kinderfiets electric green | jongensfiets
  € 129,- € 109,- korting 20,-
 9. Volare Paw Patrol 14 inch kinderfiets rood | jongensfiets
  € 150,- € 125,- korting 25,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jongensfiets 14 inch

De Jongensfiets 14 inch is de ideale fiets voor jongens die graag de wereld willen ontdekken en op avontuur gaan! Op een fiets hebben kinderen de mogelijkheid zichzelf en de omgeving goed te leren kennen. Het leert ze omgaan met zelfstandigheid, maar zorgt vooral voor veel plezier! De fietsen in deze categorie passen perfect bij jongens met de leeftijd tussen de 3 en 5 jaar. Zelfstandig zijn is natuurlijk nog veel te vroeg op deze leeftijd, maar ergens (onder begeleiding) naar toe fietsen is vaak al heel wat voor een kind! Waarschijnlijk kunt u zich de eerste fiets ook nog wel herinneren. Voor de jonge fietsers die net zijn begonnen met fietsen is het natuurlijk het mooist om dit te kunnen doen op één van onze stoere jongensfietsen. Bekijks ons ruime aanbod Jongensfietsen 14 inch en kies één van de vele vrolijke fietsen voor bijvoorbeeld uw zoon. 

Jongensfiets 14 inch

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste jongensfiets 14 inch kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo voorkomt u teleurstelling en kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 14 inch jongensfiets! Een te grote fiets kopen kan verstandig lijken. Zo kan u kind immers een beetje “in de fiets groeien” en hoeft er minder snel een nieuwe te komen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een kind altijd met beide voeten bij de grond moet kunnen komen. Dit heeft te maken met de veiligheid en het feit dat veel kinderen uit instinct proberen af te remmen met hun voeten. Een jongensfiets 14 inch kopen die perfect pas is daarom erg belangrijk. Bovendien kan het zadel altijd omhoog gezet worden zodat u niet gelijk een grotere fiets hoeft te kopen.

Korting op Jongensfietsen

Ons ruime assortiment aan jongensfietsen maakt het mogelijk dat we met grote regelmaat kortingen kunnen geven, vandaar dat we nu ook mooie kortingen kunnen geven op de jongensfiets 14 inch tot wel €25,-! Dit maakt het aanschaffen van een fiets voor uw zoon of bijvoorbeeld neefje of kleinkind nog interessanter. We geven ook nog de mogelijkheid om de jongensfiets rijklaar te maken, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestellen. 

Assortiment Jongensfietsen 14 inch

Het brede aanbod aan fietsen maakt dat er voor iedereen wel een fiets naar wens te vinden is in onze webshop, mocht u toch naar wat anders op zoek zijn dan een jongensfiets 14 inch, bekijk dan ook eens onze Meisjesfietsen 14 inch of wat te denken van de populaire Omafietsen 24 inch.

© 2009-2019 Ado Bike.