Jongensfiets 12 inch voor jongens van 2-4 jaar

Voor jongens van 2 tot 4 jaar zijn er de jongensfietsen van 12 inch. Deze fietsen zijn beschikbaar als loopfiets vorm als "normale fiets". Deze fietsen beschikken ook over zijwieltjes zodat er op een veilige manier gefietst kan worden. Uiteraard zijn deze zijwieltjes ook afneembaar.
Weergave 1 to 24 van 28 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 28 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Jongensfiets 12 inch

De Jongensfiets 12 inch is de perfecte fiets voor jongens tussen de 2 en 4 jaar. Als ze het fietsen net onder de knie hebben is het prachtig om ook meteen een mooie eigen fiets te hebben. Bekijk ons ruime assortiment jongensfietsen 12 inch en maak de keuze uit onze prachtige kleurrijke fietsen! Een fiets blijft één van de leukste cadeaus om te krijgen, en hier heeft uw zoon of dochter dan ook lang plezier van.

Korting op onze Jongensfietsen

Door ons ruime aanbod aan fietsen kunnen wij regelmatig leuke kortingen aanbieden, zoals nu het geval is bij onze Jongensfietsen. Hierdoor wordt het nu nog interessanter om zo'n leuke fiets voor uw zoon of dochter te bestellen. Naast de kortingen kunnen we de fietsen ook nog rijklaar voor u afleveren, mocht u dit willen dan kunt u voor deze optie kiezen bij het bestellen van de fiets.

Assortiment Jongensfietsen 12 inch

Het ruime assortiment aan jongensfietsen van Adobike maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens één van onze vele andere categorieëen en fietsmaten.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Een te grote fiets kopen is niet aan te raden. Uw kind moet nameijk ten behoeve van de veiligheid met beide benen bij de grond kunnen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe jongensfiets!